Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid en inhoud

Hoewel er bij het samenstellen van de inhoud van deze website, is nagestreefd betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, sluit GlobalFacilities iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden of onvolledigheden, alsmede voor eventuele gevolgen van het gebruik van de informatie die op of via deze website beschikbaar is. GlobalFacilities aanvaardt evenmin enige aansprakelijkheid voor de inhoud van de websites, die niet door GlobalFacilities wordt onderhouden en waarnaar met koppelingen op deze website wordt verwezen.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan de op deze website gepubliceerde informatie verder te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van GlobalFacilities Tekst en afbeeldingen uit deze site mogen niet worden vermenigvuldigd, met uitzondering van door de bezoeker van de website af te drukken pagina’s, mits voor eigen gebruik en uitsluitend voor het doel waarvoor de informatie ter beschikking is gesteld.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.