Ontwerpen

Onze interieurarchitecten brengen omgevingen tot leven. Ruimtes die inspireren, waar je je thuis in voelt. Wij vertalen wensen naar een tastbaar geheel. Om in te werken, te leren, te ontmoeten of te wonen.

Interieurontwerp

Met betrokkenheid, passie en persoonlijke benadering ontwerpen en bouwen wij turnkey interieurprojecten. Dit doen wij vanuit een overzichtelijke projectaanpak, zodat we binnen de kaders van tijd en budget een ontwerp of project kunnen opleveren. Wij werken volledig merkonafhankelijk en op elk ambitieniveau. Met ons flexibele en interdisciplinaire team, weten wij theoretische en praktijkgerichte kennis vakkundig te combineren. Wij zijn gewend om te werken binnen taakstellende budgetten en stellen onszelf als doel om onze opdrachtgevers 100% te ontzorgen.
Onze interieurarchitecten kunnen op basis van een programma van eisen en de bouwkundige tekeningen een totaal interieurontwerp in 2D, 3D met artist impressions uitwerken. Deze visualisaties helpen u en uw team om te ervaren hoe u door uw gerenoveerde en heringerichte pand en of nieuwbouw loopt en de sfeer proeft en beleeft.

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.