Ontwerpen

Onze interieurarchitecten brengen omgevingen tot leven. Ruimtes die inspireren, waar je je thuis in voelt. Wij vertalen wensen naar een tastbaar geheel. Om in te werken, te leren, te ontmoeten of te wonen.

Interieurontwerp

Met betrokkenheid, passie en persoonlijke benadering ontwerpen en bouwen wij turnkey interieurprojecten. Dit doen wij vanuit een overzichtelijke projectaanpak, zodat we binnen de kaders van tijd en budget een ontwerp of project kunnen opleveren. Wij werken volledig merkonafhankelijk en op elk ambitieniveau. Met ons flexibele en interdisciplinaire team, weten wij theoretische en praktijkgerichte kennis vakkundig te combineren. Wij zijn gewend om te werken binnen taakstellende budgetten en stellen onszelf als doel om onze opdrachtgevers 100% te ontzorgen.
Onze interieurarchitecten kunnen op basis van een programma van eisen en de bouwkundige tekeningen een totaal interieurontwerp in 2D, 3D met artist impressions uitwerken. Deze visualisaties helpen u en uw team om te ervaren hoe u door uw gerenoveerde en heringerichte pand en of nieuwbouw loopt en de sfeer proeft en beleeft.

Bekijk projecten

Allevo zorg en dienstverlening

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben we het gehele interieurconcept van de nieuwe woonzorglocatie Borrendamme te Zierikzee bedacht en tevens gerealiseerd. We hebben duurzame materialen toegepast met een lange levensduur en een prachtige warme uitstraling.

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen heeft er in het mooie vestingstadje Hulst een prachtige locatie bij!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.