Projectmanagement

Het realiseren van huisvesting zoals een schoolgebouw, zorgcentrum, MFA, cultureel centrum of kantoorhuisvesting is vaak complex. Er zijn veel partijen bij betrokken. Om een dergelijk proces in goede banen te leiden is het belangrijk om een expert op het gebied van projectmanagement te hebben die als geen ander dit soort processen kent en die daarin uw belangen op het gebied van geld, tijd en kwaliteit behartigt. Onze projectmanagers zijn hierin zeer ervaren en weten welke organisatie en informatie nodig is om de risico’s van uw project te beheersen en de kansen van de huisvesting zo optimaal mogelijk te benutten.

Projectmanagement

Onze projectmanagers zijn niet alleen expert op het gebied projectmanagement van bouw-, en inrichtingsprocessen maar zijn ook bekend met de primaire processen van de opdrachtgevers. Daardoor kunnen we ook gerichter en in de voorfase sturen op slimme ontwerpkeuzes op het gebied van bouw- en installatietechniek. Op die manier ontstaat er binnen het proces meer tijd en ruimte om het gebouw nog beter af te stemmen op gebruikersbehoeften. Wij zorgen ervoor dat uw bouw en of renovatieproces voorspelbaar en soepel verloopt.

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.