Projectmanagement

Het realiseren van huisvesting zoals een schoolgebouw, zorgcentrum, MFA, cultureel centrum of kantoorhuisvesting is vaak complex. Er zijn veel partijen bij betrokken. Om een dergelijk proces in goede banen te leiden is het belangrijk om een expert op het gebied van projectmanagement te hebben die als geen ander dit soort processen kent en die daarin uw belangen op het gebied van geld, tijd en kwaliteit behartigt. Onze projectmanagers zijn hierin zeer ervaren en weten welke organisatie en informatie nodig is om de risico’s van uw project te beheersen en de kansen van de huisvesting zo optimaal mogelijk te benutten.

Projectmanagement

Onze projectmanagers zijn niet alleen expert op het gebied projectmanagement van bouw-, en inrichtingsprocessen maar zijn ook bekend met de primaire processen van de opdrachtgevers. Daardoor kunnen we ook gerichter en in de voorfase sturen op slimme ontwerpkeuzes op het gebied van bouw- en installatietechniek. Op die manier ontstaat er binnen het proces meer tijd en ruimte om het gebouw nog beter af te stemmen op gebruikersbehoeften. Wij zorgen ervoor dat uw bouw en of renovatieproces voorspelbaar en soepel verloopt.

Bekijk projecten

Allevo zorg en dienstverlening

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben we het gehele interieurconcept van de nieuwe woonzorglocatie Borrendamme te Zierikzee bedacht en tevens gerealiseerd. We hebben duurzame materialen toegepast met een lange levensduur en een prachtige warme uitstraling.

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen heeft er in het mooie vestingstadje Hulst een prachtige locatie bij!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.