Realisatie

GlobalFacilities realiseert totale verbouwingen en totaal interieurs voor alle soorten bedrijven en overheidsorganisaties zoals zorg en onderwijs- en culturele instellingen. U kunt de gehele uitvoering van de afbouw van uw vastgoed aan ons overlaten, dit geldt voor zowel renovatie als ook nieuwbouw.

Project realisatie

We beschikken over jarenlange ervaring in de realisatie van verbouwingen, renovaties en de complete aanpassingen van de binnenschil. Verduurzaming en hergebruik hebben wij altijd meegenomen in deze realities. Ieder vraagstuk is anders, we verdiepen ons graag in de achtergrond en de visie van de organisatie, echter indien u reeds via een extern bureau al een uitgewerkte visie, plan of ontwerp heeft en wij worden ingeschakeld om de plannen te realiseren en uit te voeren ook dat is uiteraard prima mogelijk.

De realisatie kan een algehele aanpassing zijn waarbij verlichting, vloeren, wanden, stoffering en inrichting aangepakt worden door ons, of de realisatie beslaat het herinrichten met andere meubels, wij vullen ook die kleinere aanpassingen graag voor u in.

Voor ons is inmiddels wel duidelijk dat werkgevers welke investeren in een gezonde, vitale werk- en leeromgeving je de juiste medewerkers aantrekt en behoudt!

Bekijk projecten

Allevo zorg en dienstverlening

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben we het gehele interieurconcept van de nieuwe woonzorglocatie Borrendamme te Zierikzee bedacht en tevens gerealiseerd. We hebben duurzame materialen toegepast met een lange levensduur en een prachtige warme uitstraling.

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen heeft er in het mooie vestingstadje Hulst een prachtige locatie bij!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.