Realisatie

GlobalFacilities realiseert totale verbouwingen en totaal interieurs voor alle soorten bedrijven en overheidsorganisaties zoals zorg en onderwijs- en culturele instellingen. U kunt de gehele uitvoering van de afbouw van uw vastgoed aan ons overlaten, dit geldt voor zowel renovatie als ook nieuwbouw.

Project realisatie

We beschikken over jarenlange ervaring in de realisatie van verbouwingen, renovaties en de complete aanpassingen van de binnenschil. Verduurzaming en hergebruik hebben wij altijd meegenomen in deze realities. Ieder vraagstuk is anders, we verdiepen ons graag in de achtergrond en de visie van de organisatie, echter indien u reeds via een extern bureau al een uitgewerkte visie, plan of ontwerp heeft en wij worden ingeschakeld om de plannen te realiseren en uit te voeren ook dat is uiteraard prima mogelijk.

De realisatie kan een algehele aanpassing zijn waarbij verlichting, vloeren, wanden, stoffering en inrichting aangepakt worden door ons, of de realisatie beslaat het herinrichten met andere meubels, wij vullen ook die kleinere aanpassingen graag voor u in.

Voor ons is inmiddels wel duidelijk dat werkgevers welke investeren in een gezonde, vitale werk- en leeromgeving je de juiste medewerkers aantrekt en behoudt!

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.