Ervaar de beste akoestiek in een stand alone mobiele unit! Plug & Play

Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen overleggen, geconcentreerd kunnen werken, kunnen bellen, of als ontmoetingsplek op kantoor. GlobalFacilities biedt deze stand alone akoestische units in allerlei varianten, ruime materiaal (kleur) keuzes en inrichtingsmogelijkheden.

Meer berichten

De toegevoegde waarde van het vroegtijdig inzetten van een interieurspecialist

De jeugdzorgorganisatie Yulius heeft GlobalFacilities al zeer vroegtijdig betrokken bij het nadenken over het totale interieur voor de nieuw te bouwen onderwijslocatie Drechtster te Dordrecht.

Wat kun je doen om de akoestiek te verbeteren?

Akoestiek verbeteren op kantoor of in je werk of leeromgeving doe je door het toevoegen van geluidsabsorberende materialen in de ruimte, zoals akoestische plafondpanelen of akoestische wandpanelen. Van belang is dat de juiste toonhoogten worden gedempt.

Hoe voeg je Biophilic Design toe binnen jouw huisvesting?

Ook Biophilic Design toevoegen binnen uw huisvesting, maar hoe? Onder andere door het toevoegen van echte natuur!

Win advies in over het verduurzamen van jouw huisvesting of vastgoed

Loopt u met het idee om uw bestaande vastgoed een verduurzamingsslag te geven, en kunt u wel advies gebruiken hoe dit aan te pakken neem contact met ons op.

Wij helpen graag om hybride werken goed te faciliteren!

Als organisatie hybride werken, hoe start je daarmee? GlobalFacilities helpt u graag op weg om dit te kunnen realiseren voor uw medewerkers.

Zet een deskundige Interim adviseur in, en get the job done!

GlobalFacilities heeft ervaren interim projectmanagers beschikbaar om u te ondersteunen, uw projecten te managen of processen te verbeteren.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.