Wilt u ook aan de slag met Activity Based Working?

We bedenken en werken werkconcepten uit zoals het activiteit gerelateerd werken ofwel activity based working.

Meer berichten

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

Start het nieuwe jaar met de inzet van een ervaren Interim projectmanager

Heeft u binnen uw bedrijf of organisatie ook tijdelijke expertise nodig voor een verbouwing, verduurzaming of transformatie van uw huisvesting, wij bieden op interimbasis projectmanagement aan. Voor zeer uiteenlopende vraagstukken welke facilitair, technisch, bouwkundig of interieur gerelateerd zijn kunnen onze interim adviseurs u ondersteunen en adviseren, processen begeleiden en leiding of richting geven aan een team.

Kijk je mee naar de nieuwe innovaties tijdens de Dutch Design Week?

Een van de nieuwe gebouwen welke wij bezochten tijdens de Dutch Design Week is Donna een architectonisch pand. De grote ramen en de indelingen van de diverse verdiepingen, waardoor je in het midden van de ruimte een aantal verdiepingen naar beneden kunt kijken, is al een ervaring op zich.
Alle workspace area’s van Donna zijn volledig ingericht volgens het Biophilic Design Concept. Een interieurconcept wat GlobalFacilties ook graag toepast binnen de realisatie van interieur projecten. Biophilic Design is een ontwerpvisie waarbij omgevingen worden gecreëerd die inspelen op de menselijke behoefte aan de natuur. Middels Biophilic Design wordt o.a. het stressniveau verlaagd en de productiviteit en creativiteit van de werknemers verhoogd!

De transformatie van een Stadhuis of Gemeentehuis tot toekomstgerichte duurzame huisvesting

De adviseur van GlobalFacilities kan ingezet worden binnen uw gemeentelijke organisatie als huisvestings- en aanbestedingsadviseur tijdens het proces van transformatie naar een duurzaam en toekomstgericht Stadhuis.

Wilt u een vitale werkomgeving en werkplek bieden aan uw medewerkers

Een werkgever kan ook een rol nemen in het bieden van een gezonde en vitale werkomgeving voor de medewerkers. GlobalFacilities werkt vitale werkconcepten en vitale interieurontwerpen uit voor kantoren en scholen. We denken graag met u mee in wat passend is aan interieur en indeling binnen uw werk,- en onderwijsruimtes wat natuurlijk en vertrouwd voelt, echter wel triggert om te gaan bewegen tijdens het werken en het leren.

Wat zijn de mogelijkheden van refurbishing en de uitvoering van een circulair interieurproject?

GlobalFacilities ontwerpt en realiseert circulaire inrichtingsprojecten waarbij refurbishing van meubilair een van de vele mogelijkheden is.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.