Domeinen

De domeinen waar we in werken

Onderwijs

Zowel voor primair, voortgezet onderwijs, MBO, HBO en universitair onderwijs werken we aan duurzame projecten zodat de studenten en docenten zich welkom voelen.

Onderwijs

Overheid

Opdrachtgevers zoals gemeenten, waterschappen, sportaccommodaties en stichtingen kunnen ons advies inwinnen voor het verduurzamen van het vastgoed, gewenste aanpassingen binnen de huisvesting en het interieur.

Overheid

Cultuur en educatie

Openbare en publieke ruimtes zoals bibliotheken, theaters, multifunctionele accomodaties en culturele centra zijn het hart van de samenleving en veelal de kern van een stad of dorp.

Cultuur en educatie

Hotels

We gaan graag de samenwerking aan met familiehotels, hotelketens en restaurants voor het aanpassen van uw vastgoed en of interieur.

Hotels

Kantoren

Veranderingen, aanpassingen, of nieuwbouw van uw vastgoed of herhuisvesting in de kantorenmarkt binnen alle sectoren voor MKB, retail, profit en industrie.

Kantoren

Zorg

We werken graag samen met zorgorganisaties, jeugdzorg (GGD), ouderenzorg en overige zorginstanties op het gebied van de huisvesting en het interieur.

Zorg

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.