Over ons

“Iedere huisvestingsvraagstuk of interieuropgave pakken we grondig en met veel passie en enthousiasme op”

GlobalFacilities

We hebben veel expertise opgedaan binnen huisvestingsveranderingen zowel bouwkundig als ook veranderprocessen richting een andere manier van werken of dienstverlening welke veelal starten bij het aanpassen van de fysieke werk-, en leefomgeving. U kunt onze expertise ook op interim basis inschakelen.

Inside

Een van onze mogelijke diensten is het adviseren, ontwerpen en aanpassen van de huisvesting. De daadwerkelijke aanpassingen van de fysieke werk-, onderwijs,- en leefomgeving zoals het leveren en plaatsen van de complete binnenafwerking, het maatwerk, de verlichting, de meubels en stoffering en alle benodigde producten worden besteld en geleverd door Inside.

Korte communicatielijnen en een actieve rol in overleg met de architect en de opdrachtgever via productie naar montage zorgt voor een flexibele en transparante projectrealisatie binnen budget en planning. Onze professionals zijn gekwalificeerde vakmensen met een groot oplossend vermogen en daardoor in staat om specialistische projecten te realiseren met een uniek karakter.

Actuele berichten

Ervaar de beste akoestiek in een stand alone mobiele unit! Plug & Play

Deze mobiele akoestische vergaderruimte is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen.

De toegevoegde waarde van het vroegtijdig inzetten van een interieurspecialist

De jeugdzorgorganisatie Yulius heeft GlobalFacilities al zeer vroegtijdig betrokken bij het nadenken over het totale interieur voor de nieuw te bouwen onderwijslocatie Drechtster te Dordrecht.

Wat kun je doen om de akoestiek te verbeteren?

Akoestiek verbeteren op kantoor of in je werk of leeromgeving doe je door het toevoegen van geluidsabsorberende materialen in de ruimte, zoals akoestische plafondpanelen of akoestische wandpanelen. Van belang is dat de juiste toonhoogten worden gedempt.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.