Over ons

“Iedere huisvestingsvraagstuk of interieuropgave pakken we grondig en met veel passie en enthousiasme op”

GlobalFacilities

We hebben veel expertise opgedaan binnen huisvestingsveranderingen zowel bouwkundig als ook veranderprocessen richting een andere manier van werken of dienstverlening welke veelal starten bij het aanpassen van de fysieke werk-, en leefomgeving. U kunt onze expertise ook op interim basis inschakelen.

Inside

Een van onze mogelijke diensten is het adviseren, ontwerpen en aanpassen van de huisvesting. De daadwerkelijke aanpassingen van de fysieke werk-, onderwijs,- en leefomgeving zoals het leveren en plaatsen van de complete binnenafwerking, het maatwerk, de verlichting, de meubels en stoffering en alle benodigde producten worden besteld en geleverd door Inside.

Korte communicatielijnen en een actieve rol in overleg met de architect en de opdrachtgever via productie naar montage zorgt voor een flexibele en transparante projectrealisatie binnen budget en planning. Onze professionals zijn gekwalificeerde vakmensen met een groot oplossend vermogen en daardoor in staat om specialistische projecten te realiseren met een uniek karakter.

Actuele berichten

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

Start het nieuwe jaar met de inzet van een ervaren Interim projectmanager

Heeft u binnen uw bedrijf of organisatie ook tijdelijke expertise nodig voor een verbouwing, verduurzaming of transformatie van uw huisvesting, wij bieden op interimbasis projectmanagement aan. Voor zeer uiteenlopende vraagstukken welke facilitair, technisch, bouwkundig of interieur gerelateerd zijn kunnen onze interim adviseurs u ondersteunen en adviseren, processen begeleiden en leiding of richting geven aan een team.

Kijk je mee naar de nieuwe innovaties tijdens de Dutch Design Week?

Een van de nieuwe gebouwen welke wij bezochten tijdens de Dutch Design Week is Donna een architectonisch pand. De grote ramen en de indelingen van de diverse verdiepingen, waardoor je in het midden van de ruimte een aantal verdiepingen naar beneden kunt kijken, is al een ervaring op zich.
Alle workspace area’s van Donna zijn volledig ingericht volgens het Biophilic Design Concept. Een interieurconcept wat GlobalFacilties ook graag toepast binnen de realisatie van interieur projecten. Biophilic Design is een ontwerpvisie waarbij omgevingen worden gecreëerd die inspelen op de menselijke behoefte aan de natuur. Middels Biophilic Design wordt o.a. het stressniveau verlaagd en de productiviteit en creativiteit van de werknemers verhoogd!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.