Facility Management

We houden ons bezig met Facilitair management in de meest brede zin van het woord.

Facilitaire beheer- & managementorganisatie die als doel heeft concrete kwaliteitsverhoging en kostenbesparing voor zijn klanten te realiseren. GlobalFacilities realiseert dit door mensen, middelen, kennis en processen optimaal op elkaar af te stemmen. Wij staan in voor een positieve ROI op onze dienstverlening.

Facility Management

Ons team beschikt over een ruime ervaring met facility management, we zijn projectmatig voor tijdelijke capaciteit inzetbaar, voor projectmanagement of verbetermanagement.

De focus ligt veelal op projectmanagement; binnen uw organisatie bestaan vaak verschillende projecten, klaar om opgepakt te worden. Vraagstukken waarvoor u niet altijd capaciteit beschikbaar hebt. Denk aan verbouwingen, werkplekinrichting of huisvestingsvraagstukken. Wij selecteren de projectmanager / interimmer, die een opdracht volledig in goede banen leidt. Vanuit opgestelde doelen gaan we met het project aan de slag en maken we elke dag een kleine doorbraak. We weten goed hoe de medewerkers te betrekken en worden gedreven door de beste oplossingen.

 

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.