Facility Management

We houden ons bezig met Facilitair management in de meest brede zin van het woord.

Facilitaire beheer- & managementorganisatie die als doel heeft concrete kwaliteitsverhoging en kostenbesparing voor zijn klanten te realiseren. GlobalFacilities realiseert dit door mensen, middelen, kennis en processen optimaal op elkaar af te stemmen. Wij staan in voor een positieve ROI op onze dienstverlening.

Facility Management

Ons team beschikt over een ruime ervaring met facility management, we zijn projectmatig voor tijdelijke capaciteit inzetbaar, voor projectmanagement of verbetermanagement.

De focus ligt veelal op projectmanagement; binnen uw organisatie bestaan vaak verschillende projecten, klaar om opgepakt te worden. Vraagstukken waarvoor u niet altijd capaciteit beschikbaar hebt. Denk aan verbouwingen, werkplekinrichting of huisvestingsvraagstukken. Wij selecteren de projectmanager / interimmer, die een opdracht volledig in goede banen leidt. Vanuit opgestelde doelen gaan we met het project aan de slag en maken we elke dag een kleine doorbraak. We weten goed hoe de medewerkers te betrekken en worden gedreven door de beste oplossingen.

 

Bekijk projecten

Allevo zorg en dienstverlening

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben we het gehele interieurconcept van de nieuwe woonzorglocatie Borrendamme te Zierikzee bedacht en tevens gerealiseerd. We hebben duurzame materialen toegepast met een lange levensduur en een prachtige warme uitstraling.

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen heeft er in het mooie vestingstadje Hulst een prachtige locatie bij!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.