Meedenken in de juiste branding / huisstijl, het uitwerken van een passend interieurontwerp en dit vertalen in een uitvoerbaar plan, tot de gehele realisatie.

 

Hotel huisvesting en interieur

In de voorfase kan een kostenraming worden gemaakt op basis van een bestek eo programma van eisen, ook kunnen we ondersteunen in het uitwerken van een dergelijk programma waarbij we het gehele proces van uw huisvestingsplannen en interieur inclusief de realisatie in de uitvoering oppakken.

Functionele zaken en de wet en regelgeving worden meegenomen in de uitwerking van de plannen en ontwerpen, we beschikken over een team welke bouwtechnisch is onderlegd en meedenkt in functionele oplossingen.

In de ontwerpfase worden lichtplannen en vloerplannen uitgewerkt en wordt alles visueel gemaakt in tekenwerk en in moodboards en materialen. De gasten en hun beleving staan centraal, dit wordt meegenomen in het ontwerpproces zodat u de juiste doelgroep kunt bereiken.

In de voorbereidende fase worden werktekeningen gemaakt en alles gedetailleerd uitgewerkt zodat de beleving nog meer gaat spreken, routing en werkprocessen worden meegenomen in de uitwerking om een zo optimaal mogelijke bedrijfsvoering en werkprocessen te kunnen faciliteren.

Andere projecten

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Fletcher hotel het Veerse Meer

GlobalFacilities richtte Fletcher hotel het Veerse Meer in.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.