Bouwmanagement

Bouwmanagement of bouwbegeleiding is het coördineren van een bouwproces van de start van de bouw tot de oplevering. Een strakke begeleiding van een bouwproces vraagt veel tijd, kennis, ervaring, aandacht en inzicht in alle bouwkundige aspecten. Wij helpen u graag verder met onze expertise binnen uw bouwproject.

Bouwmanagement en advies

Het realiseren van huisvesting in de vorm van een onderwijsgebouw, zorgcentrum of kantoorhuisvesting is veelal vrij complex. Er zijn veel partijen bij betrokken. Om een dergelijk proces in goede banen te leiden is het belangrijk om een expert in de arm te kunnen nemen die als geen ander dit soort processen kent en die daarin uw belangen op het gebied van kosten, tijd en kwaliteit behartigt. Onze projectmanagers zijn hierin zeer ervaren en weten welke organisatie en informatie nodig is om de risico’s van uw project te beheersen en de kansen van de huisvesting te benutten.

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.