Bouwmanagement

Bouwmanagement of bouwbegeleiding is het coördineren van een bouwproces van de start van de bouw tot de oplevering. Een strakke begeleiding van een bouwproces vraagt veel tijd, kennis, ervaring, aandacht en inzicht in alle bouwkundige aspecten. Wij helpen u graag verder met onze expertise binnen uw bouwproject.

Bouwmanagement en advies

Het realiseren van huisvesting in de vorm van een onderwijsgebouw, zorgcentrum of kantoorhuisvesting is veelal vrij complex. Er zijn veel partijen bij betrokken. Om een dergelijk proces in goede banen te leiden is het belangrijk om een expert in de arm te kunnen nemen die als geen ander dit soort processen kent en die daarin uw belangen op het gebied van kosten, tijd en kwaliteit behartigt. Onze projectmanagers zijn hierin zeer ervaren en weten welke organisatie en informatie nodig is om de risico’s van uw project te beheersen en de kansen van de huisvesting te benutten.

Bekijk projecten

Allevo zorg en dienstverlening

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben we het gehele interieurconcept van de nieuwe woonzorglocatie Borrendamme te Zierikzee bedacht en tevens gerealiseerd. We hebben duurzame materialen toegepast met een lange levensduur en een prachtige warme uitstraling.

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen heeft er in het mooie vestingstadje Hulst een prachtige locatie bij!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.