GlobalFacilities is jarenlang met veel passie en kennis betrokken bij aanpassingen van vastgoed en huisvesting voor o.a. Waterschapskantoren, gemeente en stadskantoren maar ook multifunctionele gebouwen zoals MFC’s en MFA’s.

Verduurzaming gemeentelijk vastgoed

De verduurzamingsopgave binnen de rijksoverheid en gemeentelijke overheid om het huidige vastgoed te verduurzamen is een flinke opgave. Veelal heeft de gemeente zelf niet de handen vrij om een adviseur vrij te spelen welke zich met deze verduurzamingsopgave bezig kan houden. Ook voor deze opgaves zijn de interim adviseurs van GlobalFacilities inzetbaar.
Maar tevens voor kleinere opgave zoals het willen aanpassen van het interieur en de binnenafwerking zodat u de medewerkers een aantrekkelijke werkplek en ontmoetingsplek biedt welke aansluit bij het hybride werken daarbij kunnen we u ook van dienst zijn.

Bekijk de
andere projecten

Gemeente Noord Beveland

Gedurende een langere periode is er een adviseur van GlobalFacilities ingezet voor facility management bestaande uit het herstructureren van het gemeentekantoor zoals de front-, en back office en de raadzaal.

Waterschap Hollandse Delta

Uitrol van het huisvestingsplan IJsselmonde voor Waterschap Hollandse Delta met verduurzaming van het vastgoed.

GGD Zeeland

GGD Zeeland heeft laten onderzoeken en toesten of het huidige vastgoed en de huisvesting nog voldoet aan de strategische toekomstvisie.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.