GlobalFacilities is jarenlang met veel passie en kennis betrokken bij aanpassingen van vastgoed en huisvesting voor o.a. Waterschap kantoren, gemeente en stadskantoren maar ook multifunctionele maatschappelijke gebouwen zoals MFC’s en MFA’s. Onze projectleiders en projectmanagers begeleiden en voeren transformaties uit voor overheden van een gemeentehuis naar een multifunctioneel gemeenschapshuis of naar een huis van de toekomst.

Verduurzaming gemeentelijk vastgoed

De verduurzamingsopgave binnen de rijksoverheid en gemeentelijke overheid om het huidige vastgoed te verduurzamen is een flinke opgave. Veelal heeft de gemeente zelf niet de handen vrij om een adviseur vrij te spelen welke zich met deze verduurzamingsopgave bezig kan houden. Ook voor deze opgaves zijn de interim adviseurs van GlobalFacilities inzetbaar.
Maar tevens voor kleinere opgave zoals het willen aanpassen van het interieur en de binnenafwerking zodat u de medewerkers een aantrekkelijke werkplek en ontmoetingsplek biedt welke aansluit bij het hybride werken daarbij kunnen we u ook van dienst zijn.

Bekijk de
andere projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Gemeente Noord Beveland

Gedurende een langere periode is er een adviseur van GlobalFacilities ingezet voor facility management bestaande uit het herstructureren van het gemeentekantoor zoals de front-, en back office en de raadzaal.

Waterschap Hollandse Delta

De uitrol van het huisvestingsplan IJsselmonde voor Waterschap Hollandse Delta met verduurzaming van het vastgoed.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.