Cultuur en educatie

We beschikken over een ruime expertise om de complete huisvesting en herinrichting van openbare en publieke ruimtes te begeleiden en tevens qua uitvoering te realiseren.

Huisvestingsadvisering en implementatie van huisvestings-, en interieuraanpassingen

Met diverse opdrachtgevers uit de culturele en educatieve sector hebben we met veel plezier samengewerkt om de nieuwe huisvesting zoals een bibliotheek, theater, MFC, MFA of IKC een uitstraling te geven welke aansluit bij wie je wilt zijn en hoe je je gasten een welkom gevoel wilt geven.

 

Bekijk de
andere projecten

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen heeft er in het mooie vestingstadje Hulst een prachtige locatie bij!

Theater de Bussel

De huisvesting van Theater de Bussel is zeer grondig gerenoveerd, vergroot, en verduurzaamt, wij participeerden in het ontwerp en het maken van het warme en kleurrijke interieur.

Nieuwe Veste

Voor Stichting Nieuwe Veste te Breda hebben we nadat het prachtige gebouw van Herman Hertzberger compleet is verduurzaamt en gerenoveerd een totaal concept, een interieurontwerp en de totale uitvoering van de herinrichting uitgewerkt en gerealiseerd.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.