Cultuur en educatie

We beschikken over een ruime expertise om de complete huisvesting en herinrichting van openbare en publieke ruimtes te begeleiden en tevens qua uitvoering te realiseren.

Huisvestingsadvisering en implementatie van huisvestings-, en interieuraanpassingen

Met diverse opdrachtgevers uit de culturele en educatieve sector hebben we met veel plezier samengewerkt om de nieuwe huisvesting zoals een bibliotheek, theater, MFC, MFA of IKC een uitstraling te geven welke aansluit bij wie je wilt zijn en hoe je je gasten een welkom gevoel wilt geven.

 

Bekijk de
andere projecten

Bibliotheek West Brabant

De bibliotheek West Brabant is in het hart van Roosendaal gevestigd in het pand Parrotia. Voor de ondersteunende en bestuursdiensten, deels gevestigd in het monumentale pand de Burgemeesterswoning, is ons de vraag voorgelegd hoe de huisvesting meer optimaal in te kunnen delen en hoe het pand verduurzaamt kan worden.

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen heeft er in het mooie vestingstadje Hulst een prachtige locatie bij, wij maakten het ontwerp en realiseerden de complete afbouw en de inrichting van deze bibliotheek.

Theater de Bussel

De huisvesting van Theater de Bussel is zeer grondig gerenoveerd, vergroot, en verduurzaamt, wij participeerden in het ontwerp en het maken van het warme en kleurrijke interieur.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.