Optimaliseren bedrijfsprocessen.
Binnen uw organisatie bestaan vaak verschillende projecten, klaar om opgepakt te worden. Vraagstukken waarvoor niet altijd capaciteit beschikbaar is. Denk aan verbouwingen, werkplekinrichting of huisvestingsvraagstukken.

Wij selecteren voor u de projectmanager / interimmer, die een opdracht volledig in goede banen leidt. Vanuit opgestelde doelen gaan we met het project aan de slag en maken we elke dag een kleine doorbraak. Wij selecteren vakmensen die je inspireren om los te komen van het alledaagse en zoeken naar oplossingen waar je echt iets aan hebt.

Interim management

Wanneer een interim adviseur of manager in te zetten?
Tijdelijke vervanging (ziekte of zwangerschapsverlof);
Professionalisering binnen uw organisatie, waarbij wordt geprofiteerd van nieuwe kennis die wordt binnengehaald;
Naast vervanging en professionalisering, gaat een interimmer vaak op projectbasis aan de slag binnen uw organisatie. Het gaat dan om het opzetten van nieuwe zaken die vragen om een interimmer, omdat de rol binnen het bedrijf zelf niet kan worden opgepakt.

Hiermee voorzien we in een grote behoefte bij opdrachtgevers aan adviseurs in de bouw- en vastgoedbranche op interim-basis. Met Interim management bieden we allround diensten aan op het vlak van huisvestings- en vastgoedvraagstukken, of facility management.

Bekijk projecten

Allevo zorg en dienstverlening

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben we het gehele interieurconcept van de nieuwe woonzorglocatie Borrendamme te Zierikzee bedacht en tevens gerealiseerd. We hebben duurzame materialen toegepast met een lange levensduur en een prachtige warme uitstraling.

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen heeft er in het mooie vestingstadje Hulst een prachtige locatie bij!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.