Heeft u de inzet van een tijdelijk interim professional nodig, GlobalFacilities heeft deze interim adviseurs beschikbaar voor projectmanagement, projectleiding, facility management, verduurzaming of bouwkundige aanpassingen van uw huisvesting.
Een interim adviseur kan ingezet worden voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.
Binnen uw organisatie bestaan vaak verschillende projecten, klaar om opgepakt te worden. Vraagstukken waarvoor niet altijd capaciteit beschikbaar is. Denk aan verbouwingen, werkplekinrichting of huisvestingsvraagstukken.

Wij selecteren voor u de projectmanager / interimmer, die een opdracht volledig in goede banen leidt. Vanuit opgestelde doelen gaan we met het project aan de slag en maken we elke dag een kleine doorbraak. Wij selecteren vakmensen die je inspireren om los te komen van het alledaagse en zoeken naar oplossingen waar je echt iets aan hebt.

Interim management

Wanneer een interim adviseur of manager in te zetten?
Tijdelijke vervanging (ziekte of zwangerschapsverlof);
Professionalisering binnen uw organisatie, waarbij wordt geprofiteerd van nieuwe kennis die wordt binnengehaald;
Naast vervanging en professionalisering, gaat een interimmer vaak op projectbasis aan de slag binnen uw organisatie. Het gaat dan om het opzetten van nieuwe zaken die vragen om een interimmer, omdat de rol binnen het bedrijf zelf niet kan worden opgepakt.

Hiermee voorzien we in een grote behoefte bij opdrachtgevers aan adviseurs in de bouw- en vastgoedbranche op interim-basis. Met Interim management bieden we allround diensten aan op het vlak van huisvestings- en vastgoedvraagstukken, of facility management.

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.