Onderzoek

In diverse soorten van onderzoeksfase kunnen wij u ondersteunen, zoals bijvoorbeeld een huisvestingsonderzoek, is uw huisvesting nog passend bij de toekomstige manier van werken en of leren? Het opstellen van een onderzoek of uw vastgoed te verduurzamen is, waar optimalisaties door te voeren zijn.

Onderzoek

We staan voor het uitbrengen van doordachte plannen en een slim en helder advies, daarom maakt onderzoek vaak deel uit van onze aanpak.
Een mogelijke onderzoeksmethode inzake de huisvesting is de quickscan, dit is een snelle en effectieve methode om de conditie van uw gebouw te bepalen. Met deze quickscan krijgt u inzicht in de staat van de gebouwen en de vervangingstermijn. Dit is essentieel voor strategisch huisvestingsbeleid (bijvoorbeeld een Integraal Huisvestingsplan (IHP)). Tijdens de quickscan inventariseren wij informatie over het gebouw, brengen wij een bezoek aan het gebouw en maken we een heldere eindrapportage.

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.