Onderzoek

In diverse soorten van onderzoeksfase kunnen wij u ondersteunen, zoals bijvoorbeeld een huisvestingsonderzoek, is uw huisvesting nog passend bij de toekomstige manier van werken en of leren? Het opstellen van een onderzoek of uw vastgoed te verduurzamen is, waar optimalisaties door te voeren zijn.

Onderzoek

We staan voor het uitbrengen van doordachte plannen en een slim en helder advies, daarom maakt onderzoek vaak deel uit van onze aanpak.
Een mogelijke onderzoeksmethode inzake de huisvesting is de quickscan, dit is een snelle en effectieve methode om de conditie van uw gebouw te bepalen. Met deze quickscan krijgt u inzicht in de staat van de gebouwen en de vervangingstermijn. Dit is essentieel voor strategisch huisvestingsbeleid (bijvoorbeeld een Integraal Huisvestingsplan (IHP)). Tijdens de quickscan inventariseren wij informatie over het gebouw, brengen wij een bezoek aan het gebouw en maken we een heldere eindrapportage.

Bekijk projecten

Allevo zorg en dienstverlening

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben we het gehele interieurconcept van de nieuwe woonzorglocatie Borrendamme te Zierikzee bedacht en tevens gerealiseerd. We hebben duurzame materialen toegepast met een lange levensduur en een prachtige warme uitstraling.

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen heeft er in het mooie vestingstadje Hulst een prachtige locatie bij!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.