We ondersteunen en adviseren bij gewenste aanpassingen aan de kantoorruimte en de complete huisvesting.

Dit proces kan starten in de voorfase met het houden van interviews met de gebruikers om de wensen en eisen in kaart te brengen.

Vanuit deze input tijdens het houden van een aantal werksessies wordt een Plan van Aanpak en een Programma van Eisen opgesteld.

Kantoorhuisvesting, verduurzaming en optimalisatie van het interieur

We beschikken over jarenlange ervaring met het verstrekken van huisvestingsadvies, het begeleiden in huivestingsveranderingen en verduurzaming en optimalisaties van uw bedrijfspand. Het optimaliseren van de installaties en gebouwgebonden aspecten gaat veelal samen met de algehele binnenafwerking en herinrichting. Het aanbrengen en leveren van dit complete totaalpakket zoals verlichting, installaties, stoffering en het maatwerk en de losse meubels zodat alles naadloos op elkaar is afgestemd nemen we graag voor u uit handen.

Andere projecten

DNM

Voor de nieuwe DNM huisvesting de gehele casco binnenafwerking & bouwbegeleiding uitgevoerd, het interieurontwerp gemaakt en een hele gave en gezonde werk- en ontmoetingsplek gecreëerd. Maak kennis met dit hybride kantoor!

Synarchis

Synarchis is recent verhuisd naar een nieuw kantoorpand waar ontmoeten en samenwerken centraal staan in een biophilic omgeving!

Kapimex

Een strak en duurzaam nieuw kantoorpand met showroom voor Kapimex Breda op het Rithmeesterpark, duurzaam ingericht door GlobalFacilities!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.