Start het nieuwe jaar met de inzet van een ervaren Interim projectmanager

De interim projectmanagers van GlobalFacilities hebben ook afgelopen jaar weer veel expertise opgedaan binnen renovatie, nieuwbouw en verduurzaming projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen de overheid, onderwijs, de zorg sector, maatschappelijke voorzieningen en het bedrijfsleven. Voor een grote Hogeschool organisatie is een interim Projectmanager ingezet op de afdeling huisvesting en vastgoed voor interieur projecten, facilitaire processen en aanbestedingen waarin verduurzaming van de locaties centraal stond.

Hogeschool Rotterdam

Projectmanagement voor de Hogeschool Rotterdam uitgevoerd; op interimbasis is de adviseur van GlobalFacilities ingezet als programmamanager en projectleider bij de afd. Vastgoed & Huisvesting.

De interim projectmanagers en facilitaire managers houden zich bezig met onderwerpen als; het verduurzamen van huisvesting & vastgoed, of het transformeren van een leer en werkomgeving naar een toekomstgerichte gezonde en inspirerende ruimte, het transformeren van een gemeentehuis of stadskantoor naar een multifunctioneel gebouw, het uitwerken van een bij de organisatie passend interieurontwerp, andere manieren van werken zoals hybride werken en een clubhuis omgeving creëren, het gestructureerd begeleiden van een inpandige verbouwing.

Andere berichten

Wij helpen graag om hybride werken goed te faciliteren!

Als organisatie hybride werken, hoe start je daarmee? GlobalFacilities helpt u graag op weg om dit te kunnen realiseren voor uw medewerkers.

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

De transformatie van een Stadhuis of Gemeentehuis tot toekomstgerichte duurzame huisvesting

De adviseur van GlobalFacilities kan ingezet worden binnen uw gemeentelijke organisatie als huisvestings- en aanbestedingsadviseur tijdens het proces van transformatie naar een duurzaam en toekomstgericht Stadhuis.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.