Wat zijn de mogelijkheden van refurbishing en de uitvoering van een circulair interieurproject?

Voor kantoren, onderwijs-, zorg-, overheidsgebouwen, publieke ruimtes en multifunctionele accommodaties werken onze ontwerpers en adviseurs interieurvoorstellen uit waarbij refurbishing van meubilair en circulaire interieuroplossingen worden toegepast. Het leveren en plaatsen van circulaire projectmeubels, vloerafwerking als ook het herstofferen van meubels is door GlobalFacilities te verzorgen.

Leidse instrumentenmakers school

Voor de recente uitbreiding van de Leidse instrumentenmakers school, GlobalFacilities maakte het ontwerp en realiseerde de binnenafwerking en het interieur.

Als totaalinrichter nemen wij al jaren de verantwoordelijkheid om circulair in te richten en te ondernemen. We bieden de mogelijkheid om uw bestaande meubilair te refurbishen of vanuit onze voorraad bestaand projectmeubilair her in te zetten wat op deze manier een tweede leven krijgt. We stimuleren hergebruik van uw meubels en projectinrichting om de levensduur te verlengen zodat er geen nieuwe grondstoffen, althans deze tot een minimum worden aangemerkt. Wanneer we nieuwe inrichtingsmaterialen inzetten bij een interieurproject zullen dit met name circulaire producten, materialen en meubilair zijn.

Andere berichten

Wilt u een vitale werkomgeving en werkplek bieden aan uw medewerkers

Een werkgever kan ook een rol nemen in het bieden van een gezonde en vitale werkomgeving voor de medewerkers. GlobalFacilities werkt vitale werkconcepten en vitale interieurontwerpen uit voor kantoren en scholen. We denken graag met u mee in wat passend is aan interieur en indeling binnen uw werk,- en onderwijsruimtes wat natuurlijk en vertrouwd voelt, echter wel triggert om te gaan bewegen tijdens het werken en het leren.

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

De toegevoegde waarde van het vroegtijdig inzetten van een interieurspecialist

De jeugdzorgorganisatie Yulius heeft GlobalFacilities al zeer vroegtijdig betrokken bij het nadenken over het totale interieur voor de nieuw te bouwen onderwijslocatie Drechtster te Dordrecht.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.