Wat zijn de mogelijkheden van refurbishing en de uitvoering van een circulair interieurproject?

Voor kantoren, onderwijs-, zorg-, overheidsgebouwen, publieke ruimtes en multifunctionele accommodaties werken onze ontwerpers en adviseurs interieurvoorstellen uit waarbij refurbishing van meubilair en circulaire interieuroplossingen worden toegepast. Het leveren en plaatsen van circulaire projectmeubels, vloerafwerking als ook het herstofferen van meubels is door GlobalFacilities te verzorgen.

Leidse instrumentenmakers school

Voor de recente uitbreiding van de Leidse instrumentenmakers school, GlobalFacilities maakte het ontwerp en realiseerde de binnenafwerking en het interieur.

Als totaalinrichter nemen wij al jaren de verantwoordelijkheid om circulair in te richten en te ondernemen. We bieden de mogelijkheid om uw bestaande meubilair te refurbishen of vanuit onze voorraad bestaand projectmeubilair her in te zetten wat op deze manier een tweede leven krijgt. We stimuleren hergebruik van uw meubels en projectinrichting om de levensduur te verlengen zodat er geen nieuwe grondstoffen, althans deze tot een minimum worden aangemerkt. Wanneer we nieuwe inrichtingsmaterialen inzetten bij een interieurproject zullen dit met name circulaire producten, materialen en meubilair zijn.

Andere berichten

Wat kun je doen om de akoestiek te verbeteren?

Akoestiek verbeteren op kantoor of in je werk of leeromgeving doe je door het toevoegen van geluidsabsorberende materialen in de ruimte, zoals akoestische plafondpanelen of akoestische wandpanelen. Van belang is dat de juiste toonhoogten worden gedempt.

De transformatie van een Stadhuis of Gemeentehuis tot toekomstgerichte duurzame huisvesting

De adviseur van GlobalFacilities kan ingezet worden binnen uw gemeentelijke organisatie als huisvestings- en aanbestedingsadviseur tijdens het proces van transformatie naar een duurzaam en toekomstgericht Stadhuis.

Ervaar de beste akoestiek in een stand alone mobiele unit! Plug & Play

Deze mobiele akoestische vergaderruimte is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.