Wilt u ook aan de slag met Activity Based Working?

We bedenken en werken werkconcepten uit zoals het activiteit gerelateerd werken ofwel activity based working.

Hogeschool Rotterdam

Projectmanagement voor de Hogeschool Rotterdam uitgevoerd; op interimbasis is de adviseur van GlobalFacilities ingezet als programmamanager en projectleider bij de afd. Vastgoed & Huisvesting.

Voor diverse opdrachtgevers hebben onze adviseurs werkconcepten uitgewerkt en geïmplementeerd welke faciliteren in activity based working.

Activity based working (ABW) transformeert werk in iets waarover je zelfbeschikking hebt, in plaats een plek waar je aanwezig moet zijn. Door een manier van werken strategie te ontwikkelen op basis van dit principe, maakt activity based working het mogelijk om de fysieke en virtuele behoefte van individuen en teams vast te stellen. Deze flexibele organisatorische aanpak stelt vast hoe belangrijk een kantoor, werken vanuit huis of andere locaties zijn door teams aan te moedigen nieuwe routines uit te proberen. ABW zorgt voor het creëren van een cultuur van verbondenheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen zodat de mensen en de organisatie hun volledige potentie kunnen benutten.

Volgens het ABW-model zijn cultuur, technologie en fysieke ruimtes onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een holistische werplekstrategie is uit de volgende drie elementen opgebouwd: Bricks (de fysieke werkomgeving), Bytes (digitale platforms en virtuele ruimte) en Behaviour (de cultuur, rituelen en ritmes van werk).
Dit zijn cruciale elementen voor een succesvolle transformatie van de werkomgeving.

Andere berichten

Ervaar de beste akoestiek in een stand alone mobiele unit! Plug & Play

Deze mobiele akoestische vergaderruimte is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen.

De transformatie van een Stadhuis of Gemeentehuis tot toekomstgerichte duurzame huisvesting

De adviseur van GlobalFacilities kan ingezet worden binnen uw gemeentelijke organisatie als huisvestings- en aanbestedingsadviseur tijdens het proces van transformatie naar een duurzaam en toekomstgericht Stadhuis.

Start het nieuwe jaar met de inzet van een ervaren Interim projectmanager

Heeft u binnen uw bedrijf of organisatie ook tijdelijke expertise nodig voor een verbouwing, verduurzaming of transformatie van uw huisvesting, wij bieden op interimbasis projectmanagement aan. Voor zeer uiteenlopende vraagstukken welke facilitair, technisch, bouwkundig of interieur gerelateerd zijn kunnen onze interim adviseurs u ondersteunen en adviseren, processen begeleiden en leiding of richting geven aan een team.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.