Financiële haalbaarheid

Het laten toetsen of uw huisvestingsplannen haalbaar zijn. Goede controle over de financiële kant van een project is een basisvoorwaarde voor een efficiënte aanpak. Het zorgt ervoor dat er adequaat kan worden gestuurd. U wilt uiteraard liever geen faalkosten, of dat u ineens wordt verrast door onverwachte exploitatiekosten. GlobalFacilities begeleidt u hierbij. Wij helpen u graag om meer grip te krijgen op (complexe) projecten.

Haalbaarheidsstudie

Onze adviseurs zijn experts in kostenmanagement. Al meerdere malen in de afgelopen jaren hebben we laten zien dat wij hiervoor de nodige expertise in huis hebben. Vanaf het allereerste begin ramen wij de kosten van het hele project en houden dat gedurende de looptijd continu in de gaten. Door onze ervaring weten we welke kosten we mee moeten nemen in de berekeningen; ook de kosten van aspecten die níet op de tekeningen staan.

Bij financiële haalbaarheid horen een aantal zaken, zoals:
– Een haalbaarheidsstudie naar de gehele levensduur van uw huisvesting.
– Een businesscase die een totaalbeeld geeft.
– Risicomanagement, wat vaak verrassende besparingen oplevert, ook omdat we daarbij kansen in kaart brengen.
– Advies over hoe een eventuele financieringsaanvraag te onderbouwen zodat deze serieus wordt genomen.
– Onderzoek naar de juiste financieringsconstructie voor uw project.

 

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.