Interieur advies

We gaan graag gesprekken met u en uw teams aan om allereerst de organisatie goed te leren kennen, we luisteren en stellen gericht vragen over wat de mensen voornaam vinden binnen de werk en leeromgeving. Vragen zoals; wat zijn redenen om naar kantoor of school te komen, voor welke taken, hoelang en wat heb je hiervoor nodig? Vervolgens is het aan ons, hoe is dit te faciliteren en met welke uitstraling.

 

Interieur advies

Heeft uw organisatie een visie, veelal is het wenselijk de organisatievisie terug te laten komen ofwel te vertalen binnen de huisvesting en het interieur. Onze adviseurs zijn zeer doortastend en bekwaam om een organisatievisie te kunnen vertalen binnen een interieurconcept.

Voor een interieurvisie /concept, ontwerp,  en de aanschaf van de complete inrichting kunt u bij GlobalFacilities terecht. We beschikken over een gedegen vakinhoudelijke en technische kennis van verbouwen tot het realiseren van complete inrichtingen. We werken sfeervoorstellen, 2D, 3D tekeningen op een hoog niveau en geheel realistisch uit.

Onafhankelijk van merken wordt van de gewenste indeling een visualisatie opgemaakt. Projectmeubilair en sfeerelementen zoals verlichting, wand en vloer afwerkingen worden geheel visueel op tekening uitgewerkt. Middels een jarenlange werkervaring binnen de projectinrichting te werken met kwaliteitsmerken en designers biedt dit voor u de juiste ingangen. Het voorwerk van een selectie van de passende projectmeubelen kunnen we voor u uit handen nemen. U kunt onze adviesdiensten op interieur, en facilitair gebied inzetten en gebruik maken van onze vakinhoudelijke kennis.

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.