Haalbaarheid

Een haalbaarheidsstudie is onderzoek en analyse van het potentieel van een project, met als doel de besluitvorming te ondersteunen door objectief en rationeel de sterke en zwakke punten en de kansen en risico’s van een project in kaart te brengen.

Haalbaarheidsonderzoek

We kunnen uw organisatie begeleiden inzake de toetsing van haalbaarheid. Wij helpen u graag om meer grip te krijgen op projecten. We analyseren ook de functionele, ruimtelijke en duurzame aspecten zodat u een totaalbeeld van de haalbaarheid van uw project krijgt afgezet tegen uw doelstellingen.

Functionele haalbaarheid: Er wordt een gedegen haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd, waarbij we in ons onderzoek verder gaan dan alleen een analyse van de financiële haalbaarheid. We analyseren ook de functionele, ruimtelijke en duurzame aspecten. Onze focus ligt daarbij op de gehele levensduur. We kijken dus niet alleen de initiële investeringskosten maar naar de kosten gedurende de gehele levensduur van het vastgoed.

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.