Haalbaarheid

Een haalbaarheidsstudie is onderzoek en analyse van het potentieel van een project, met als doel de besluitvorming te ondersteunen door objectief en rationeel de sterke en zwakke punten en de kansen en risico’s van een project in kaart te brengen.

Haalbaarheidsonderzoek

We kunnen uw organisatie begeleiden inzake de toetsing van haalbaarheid. Wij helpen u graag om meer grip te krijgen op projecten. We analyseren ook de functionele, ruimtelijke en duurzame aspecten zodat u een totaalbeeld van de haalbaarheid van uw project krijgt afgezet tegen uw doelstellingen.

Functionele haalbaarheid: Er wordt een gedegen haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd, waarbij we in ons onderzoek verder gaan dan alleen een analyse van de financiële haalbaarheid. We analyseren ook de functionele, ruimtelijke en duurzame aspecten. Onze focus ligt daarbij op de gehele levensduur. We kijken dus niet alleen de initiële investeringskosten maar naar de kosten gedurende de gehele levensduur van het vastgoed.

Bekijk projecten

Allevo zorg en dienstverlening hoofdkantoor

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben wij het hoofdkantoor geheel inpandig verbouwd en heringericht op basis van het uitgewerkte interieurontwerp en vloer,- en lichtplan waarop wij zijn geselecteerd als uitvoerende leverancier.
De wens van Allevo was om de bezoekers aan het hoofdkantoor een gastvrije een warme uitstraling te kunnen bieden en het interieur moest deze huiselijkheid en laagdrempeligheid uitstralen.

Allevo zorg en dienstverlening Duinen van Haamstede

Wij werden door Allevo geselecteerd als ontwerper en totaalinrichter, op basis van een totaal interieurconcept en ontwerp, voor de nieuwbouw zorglocatie Duinen van Haamstede in het hart van het prachtige Burgh Haamstede.

Bibliotheek West Brabant

De bibliotheek West Brabant is in het hart van Roosendaal gevestigd in het pand Parrotia. Voor de ondersteunende en bestuursdiensten, deels gevestigd in het monumentale pand de Burgemeesterswoning, is ons de vraag voorgelegd hoe de huisvesting meer optimaal in te kunnen delen en hoe het pand verduurzaamt kan worden.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.