Huisvesting

Past de huisvestings- of vastgoedportefeuille nog bij de strategie van uw organisatie? Of zijn er binnen uw organisatie veranderingen geweest waardoor dit heroverwogen moet worden? Huisvestingsonderzoek omvat meer dan alleen onderzoek naar het gebouw, ook de gebruikers en de organisatiestrategie worden hierin meegenomen. Huisvestingsonderzoek is onderdeel van het huisvestingsadvies en vormt daarmee de basis voor de huisvestingsstrategie en het huisvestingsbeleid.

 

Huisvestingsonderzoek

Voorafgaand aan de strategiebepaling en de vaststelling van het huisvestingsbeleid moet de nodige informatie verzameld worden. Op basis hiervan kunnen keuzes gemaakt worden en moeten knopen doorgehakt worden.
Onze adviseurs helpen u graag bij dit vraagstuk. Wij voeren het huisvestingsonderzoek voor uw organisatie uit. Onderdeel van het huisvestingsonderzoek is een rekenkundige- en normatieve analyse van de bestaande huisvesting. Ook het ruimtegebruik, de huisvestingslasten en de mate van duurzaamheid komen hier aan bod. In een analyse kunnen zaken als overcapaciteit en ondercapaciteit aan het licht komen, net als de verhouding huur en eigendom. Daarnaast kan de locatieanalyse inzicht geven in de geschiktheid van de locatie. Normen uit het huisvestingsbeleid worden getoetst aan het werkelijk gebruik. Ook worden de duurzaamheidsambities vergeleken met de werkelijkheid.

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.