Interieurontwerp

Onze ontwerpstudio bedenkt en creëert interieurconcepten met oog voor detail, design, functionaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. De interieurarchitect gaat samen met onze opdrachtgevers en externe architecten aan de slag en wordt het inrichtingstraject van schetsplan tot definitief ontwerp doorlopen.
We nemen hierin de complete binnenafwerking mee en maken ontwerpen waarin een vloerenplan, lichtplan, wandenplan, een groenplan en meubelplan van zowel het maatwerk als ook de losse inrichting integraal worden meegenomen.

Interieurconcept en ontwerp

We zijn analytisch en stellen kritische vragen om tot de kern van het interieurvraagstuk te komen. We denken ‘out of the box’ en dragen graag vernieuwende ontwerpoplossingen aan om onze opdrachtgever te verrassen en om onszelf continue uit te dagen.

Het concept en het programma van eisen (PvE) vormen samen de leidraad van ieder ontwerp. In nauw overleg met de opdrachtgever wordt het concept vertaald naar een concreet ontwerp waar sfeerbeleving en functionaliteit hand in hand gaan. Aan de hand van 3D-visualisaties en moodboards laten we onze ontwerpideeën zien en bespreken we de begroting. Samen bepalen we de details, zodat het concept wordt gerealiseerd binnen het taakstellend budget en het interieur een unieke beleving wordt.

Bekijk projecten

Allevo zorg en dienstverlening hoofdkantoor

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben wij het hoofdkantoor geheel inpandig verbouwd en heringericht op basis van het uitgewerkte interieurontwerp en vloer,- en lichtplan waarop wij zijn geselecteerd als uitvoerende leverancier.
De wens van Allevo was om de bezoekers aan het hoofdkantoor een gastvrije een warme uitstraling te kunnen bieden en het interieur moest deze huiselijkheid en laagdrempeligheid uitstralen.

Allevo zorg en dienstverlening Duinen van Haamstede

Wij werden door Allevo geselecteerd als ontwerper en totaalinrichter, op basis van een totaal interieurconcept en ontwerp, voor de nieuwbouw zorglocatie Duinen van Haamstede in het hart van het prachtige Burgh Haamstede.

Bibliotheek West Brabant

De bibliotheek West Brabant is in het hart van Roosendaal gevestigd in het pand Parrotia. Voor de ondersteunende en bestuursdiensten, deels gevestigd in het monumentale pand de Burgemeesterswoning, is ons de vraag voorgelegd hoe de huisvesting meer optimaal in te kunnen delen en hoe het pand verduurzaamt kan worden.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.