Interieurontwerp

Onze ontwerpstudio bedenkt en creëert interieurconcepten met oog voor detail, design, functionaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. De interieurarchitect gaat samen met onze opdrachtgevers en externe architecten aan de slag en wordt het inrichtingstraject van schetsplan tot definitief ontwerp doorlopen.
We nemen hierin de complete binnenafwerking mee en maken ontwerpen waarin een vloerenplan, lichtplan, wandenplan, een groenplan en meubelplan van zowel het maatwerk als ook de losse inrichting integraal worden meegenomen.

Interieurconcept en ontwerp

We zijn analytisch en stellen kritische vragen om tot de kern van het interieurvraagstuk te komen. We denken ‘out of the box’ en dragen graag vernieuwende ontwerpoplossingen aan om onze opdrachtgever te verrassen en om onszelf continue uit te dagen.

Het concept en het programma van eisen (PvE) vormen samen de leidraad van ieder ontwerp. In nauw overleg met de opdrachtgever wordt het concept vertaald naar een concreet ontwerp waar sfeerbeleving en functionaliteit hand in hand gaan. Aan de hand van 3D-visualisaties en moodboards laten we onze ontwerpideeën zien en bespreken we de begroting. Samen bepalen we de details, zodat het concept wordt gerealiseerd binnen het taakstellend budget en het interieur een unieke beleving wordt.

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.