Technisch ontwerp

Technische ontwerpen zijn werktekeningen welke in onze productie kunnen worden ingelezen, dit betreffen veelal maatwerkmeubels en maatwerkinrichting.

Technisch ontwerp en werktekeningen

Onze interieurarchitecten en technisch tekenaars maken technische tekeningen van een hoog niveau. Deze werktekeningen zijn van groot belang en noodzakelijk om de uiteindelijke realisatie exact overeen te laten komen met het ontwerp. Wij maken de vertaalslag van ontwerp naar een technisch goed en kwalitatief uitvoerbaar plan, waarmee het interieur kan worden geproduceerd.
Dit doen we met kennis en ervaring, gevoel voor verhoudingen en details.
Wij werken met de nieuwste software en maken hiermee de volledige werkvoorbereiding voor productie.
Naast de tekeningen in PDF leveren we ook de originele VWX tekeningen en CNC bestanden. Vectorworks bestanden kunnen ook worden omgezet naar DWG/DXF bestanden voor AutoCad gebruikers.

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.