Technisch ontwerp

Technische ontwerpen zijn werktekeningen welke in onze productie kunnen worden ingelezen, dit betreffen veelal maatwerkmeubels en maatwerkinrichting.

Technisch ontwerp en werktekeningen

Onze interieurarchitecten en technisch tekenaars maken technische tekeningen van een hoog niveau. Deze werktekeningen zijn van groot belang en noodzakelijk om de uiteindelijke realisatie exact overeen te laten komen met het ontwerp. Wij maken de vertaalslag van ontwerp naar een technisch goed en kwalitatief uitvoerbaar plan, waarmee het interieur kan worden geproduceerd.
Dit doen we met kennis en ervaring, gevoel voor verhoudingen en details.
Wij werken met de nieuwste software en maken hiermee de volledige werkvoorbereiding voor productie.
Naast de tekeningen in PDF leveren we ook de originele VWX tekeningen en CNC bestanden. Vectorworks bestanden kunnen ook worden omgezet naar DWG/DXF bestanden voor AutoCad gebruikers.

Bekijk projecten

Allevo zorg en dienstverlening hoofdkantoor

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben wij het hoofdkantoor geheel inpandig verbouwd en heringericht op basis van het uitgewerkte interieurontwerp en vloer,- en lichtplan waarop wij zijn geselecteerd als uitvoerende leverancier.
De wens van Allevo was om de bezoekers aan het hoofdkantoor een gastvrije een warme uitstraling te kunnen bieden en het interieur moest deze huiselijkheid en laagdrempeligheid uitstralen.

Allevo zorg en dienstverlening Duinen van Haamstede

Wij werden door Allevo geselecteerd als ontwerper en totaalinrichter, op basis van een totaal interieurconcept en ontwerp, voor de nieuwbouw zorglocatie Duinen van Haamstede in het hart van het prachtige Burgh Haamstede.

Bibliotheek West Brabant

De bibliotheek West Brabant is in het hart van Roosendaal gevestigd in het pand Parrotia. Voor de ondersteunende en bestuursdiensten, deels gevestigd in het monumentale pand de Burgemeesterswoning, is ons de vraag voorgelegd hoe de huisvesting meer optimaal in te kunnen delen en hoe het pand verduurzaamt kan worden.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.