Interieurbouw

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen maatwerk interieur binnen de projectenmarkt. Op basis van het bouwkundige ontwerp van de architect kunnen we een productontwerp maken van de meest uiteenlopende interieurs in kwalitatief hoogstaand maatwerk.

Interieurbouw

Een interieurproject kan om meerdere redenen behoorlijk complex zijn. Denk aan de omvang, het kwaliteitsniveau, de engineering, maar bijvoorbeeld ook logistiek, duurzaamheid en budget. Met onze kennis, ervaring én passie zetten we iedere uitdaging om in een succes.
We kunnen u adviseren in de toepassing van de juiste materiaalkeuze zodat u zolang mogelijk plezier blijft houden van uw interieur, onderhoudsvriendelijk en duurzaamheid uiteraard met de juiste esthetische uitstraling.
Voor alle mogelijke segmenten maakten we interieurbouwwerk oplossingen, zoals complete bibliotheek interieurs, een theater, hotels, restaurants, kantoren, raadzalen, multifunctionele centra, en zorg en onderwijsorganisaties.

Bekijk projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.