Interieurbouw

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen maatwerk interieur binnen de projectenmarkt. Op basis van het bouwkundige ontwerp van de architect kunnen we een productontwerp maken van de meest uiteenlopende interieurs in kwalitatief hoogstaand maatwerk.

Interieurbouw

Een interieurproject kan om meerdere redenen behoorlijk complex zijn. Denk aan de omvang, het kwaliteitsniveau, de engineering, maar bijvoorbeeld ook logistiek, duurzaamheid en budget. Met onze kennis, ervaring én passie zetten we iedere uitdaging om in een succes.
We kunnen u adviseren in de toepassing van de juiste materiaalkeuze zodat u zolang mogelijk plezier blijft houden van uw interieur, onderhoudsvriendelijk en duurzaamheid uiteraard met de juiste esthetische uitstraling.
Voor alle mogelijke segmenten maakten we interieurbouwwerk oplossingen, zoals complete bibliotheek interieurs, een theater, hotels, restaurants, kantoren, raadzalen, multifunctionele centra, en zorg en onderwijsorganisaties.

Bekijk projecten

Allevo zorg en dienstverlening hoofdkantoor

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben wij het hoofdkantoor geheel inpandig verbouwd en heringericht op basis van het uitgewerkte interieurontwerp en vloer,- en lichtplan waarop wij zijn geselecteerd als uitvoerende leverancier.
De wens van Allevo was om de bezoekers aan het hoofdkantoor een gastvrije een warme uitstraling te kunnen bieden en het interieur moest deze huiselijkheid en laagdrempeligheid uitstralen.

Allevo zorg en dienstverlening Duinen van Haamstede

Wij werden door Allevo geselecteerd als ontwerper en totaalinrichter, op basis van een totaal interieurconcept en ontwerp, voor de nieuwbouw zorglocatie Duinen van Haamstede in het hart van het prachtige Burgh Haamstede.

Bibliotheek West Brabant

De bibliotheek West Brabant is in het hart van Roosendaal gevestigd in het pand Parrotia. Voor de ondersteunende en bestuursdiensten, deels gevestigd in het monumentale pand de Burgemeesterswoning, is ons de vraag voorgelegd hoe de huisvesting meer optimaal in te kunnen delen en hoe het pand verduurzaamt kan worden.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.