Projectinrichting

Voor vraagstukken op het gebied van projectinrichting, verduurzaming of de verbetering van een werkomgeving zorgen we graag voor de invulling met een passende oplossing.

Projectinrichting

Als hoogwaardig projectinrichter werkt GlobalFacilities onafhankelijk samen met een brede collectie aan interieurmerken. Wij toetsen producten doorlopend op kwaliteit, duurzaamheid, beschikbaarheid, design en levensduur. Bij de merkselectie richten wij ons voornamelijk op merken die Nederland of binnen Europa produceren. Losse inrichting is veelal met deze merken goed in te vullen, echter specials worden ingevuld met maatwerk ofwel interieurbouw. Omdat we de gehele afbouw en de interieurinvulling uit kunnen voeren draagt dit bij aan een uniforme uitstraling. Het bespaart u veel tijd in de afstemming om tot 1 totaalinterieur te komen.

Of u op zoek bent naar een bureaustoel, raamdecoratie of de complete inrichting van de nieuwe werkruimte, wij denken er graag in mee. Naast meubilair bieden wij ook systeemwanden, elektrificatie, verlichting, akoestische oplossingen, projectstoffering en montage. We adviseren u tevens graag over kleur, ergonomie en arbonormen, flexibele werkplekken, vitaliteit, en beplanting.

Bekijk projecten

Allevo zorg en dienstverlening hoofdkantoor

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben wij het hoofdkantoor geheel inpandig verbouwd en heringericht op basis van het uitgewerkte interieurontwerp en vloer,- en lichtplan waarop wij zijn geselecteerd als uitvoerende leverancier.
De wens van Allevo was om de bezoekers aan het hoofdkantoor een gastvrije een warme uitstraling te kunnen bieden en het interieur moest deze huiselijkheid en laagdrempeligheid uitstralen.

Allevo zorg en dienstverlening Duinen van Haamstede

Wij werden door Allevo geselecteerd als ontwerper en totaalinrichter, op basis van een totaal interieurconcept en ontwerp, voor de nieuwbouw zorglocatie Duinen van Haamstede in het hart van het prachtige Burgh Haamstede.

Bibliotheek West Brabant

De bibliotheek West Brabant is in het hart van Roosendaal gevestigd in het pand Parrotia. Voor de ondersteunende en bestuursdiensten, deels gevestigd in het monumentale pand de Burgemeesterswoning, is ons de vraag voorgelegd hoe de huisvesting meer optimaal in te kunnen delen en hoe het pand verduurzaamt kan worden.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.