Over ons

“Iedere huisvestingsvraagstuk of interieuropgave pakken we grondig en met veel passie en enthousiasme op”

GlobalFacilities

We hebben veel expertise opgedaan binnen huisvestingsveranderingen zowel bouwkundig als ook veranderprocessen richting een andere manier van werken of dienstverlening welke veelal starten bij het aanpassen van de fysieke werk-, en leefomgeving. U kunt onze expertise ook op interim basis inschakelen.

Inside

Een van onze mogelijke diensten is het adviseren, ontwerpen en aanpassen van de huisvesting. De daadwerkelijke aanpassingen van de fysieke werk-, onderwijs,- en leefomgeving zoals het leveren en plaatsen van de complete binnenafwerking, het maatwerk, de verlichting, de meubels en stoffering en alle benodigde producten worden besteld en geleverd door Inside.

Korte communicatielijnen en een actieve rol in overleg met de architect en de opdrachtgever via productie naar montage zorgt voor een flexibele en transparante projectrealisatie binnen budget en planning. Onze professionals zijn gekwalificeerde vakmensen met een groot oplossend vermogen en daardoor in staat om specialistische projecten te realiseren met een uniek karakter.

Actuele berichten

Wilt u ook aan de slag met Activity Based Working?

Een activiteit-gerelateerde aanpak van werken (AGW) houdt er rekening mee dat mensen verschillende activiteiten uitvoeren tijdens hun dagelijkse werk en stimuleert om bewustere keuzes te maken in hoe je je werkzaamheden uitvoert.

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

Start het nieuwe jaar met de inzet van een ervaren Interim projectmanager

Heeft u binnen uw bedrijf of organisatie ook tijdelijke expertise nodig voor een verbouwing, verduurzaming of transformatie van uw huisvesting, wij bieden op interimbasis projectmanagement aan. Voor zeer uiteenlopende vraagstukken welke facilitair, technisch, bouwkundig of interieur gerelateerd zijn kunnen onze interim adviseurs u ondersteunen en adviseren, processen begeleiden en leiding of richting geven aan een team.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.