Gemeente Noord Beveland

De Gemeente heeft ons op interimbasis ingeschakeld voor facilitair management om tot een plan van aanpak en plan van eisen te komen om de routing (functioneel) en de esthetische uitstraling van de representatieve ruimtes, de flexplekken en de raadzaal te verbeteren.

PVE en bestek uitwerking voor gemeentekantoor

Het gemeentekantoor is middenin de dorpskern gesitueerd en heeft een mooie monumentale uitstraling, de manier van dienstverlening is uiteraard de afgelopen jaren sterk veranderd. Het gemeentekantoor had in de centrale hal diverse balie/front office plekken naast elkaar wat niet meer aansloot bij het huidige dienstverleningsconcept en tevens zeer klantonvriendelijk oogde. Ook waren de diverse balieplekken niet geschikt voor het aanzitten door minder valide wat we in de nieuwe opzet uiteraard ook geschikt hebben gemaakt voor minder valide ofwel een MIVA balie.

Voor de inzet van de raadzaal hebben we meegedacht in een multifunctioneel gebruik zodat deze mooie ruimte ook vaker gebruikt kan gaan worden voor overleggen en vergaderingen buitenom de raad.

Facilitair management overheid

De uitstraling en de functionaliteit van de huisvesting van het gemeentekantoor waren ongeorganiseerd en oogde rommelig. In de loop der jaren was er van alles aan inrichting, accessoires en kleuren aan toegevoegd waardoor de eenheid, een goede routing, gebruikersvriendelijkheid en bezoekersvriendelijkheid ver zoek waren.

Aan GlobalFacilities de opgave om een functioneel en technisch programma van eisen, een bestek, en ontwerptekeningen op te stellen voor de back office, de front office, de entreehal en de raadzaal.

Met deze partners werkten we samen

Facility Management
Globalfacilities ontwerpen materialen moodboards
Facility Management

Bekijk andere projecten

DNM

Voor de nieuwe DNM huisvesting de gehele casco binnenafwerking & bouwbegeleiding uitgevoerd, het interieurontwerp gemaakt en een hele gave en gezonde werk- en ontmoetingsplek gecreëerd. Maak kennis met dit hybride kantoor!

Allevo zorg en dienstverlening woonzorglocatie Borrendamme

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben we het gehele interieurconcept van de nieuwe woonzorglocatie Borrendamme te Zierikzee bedacht en tevens de gehele inrichting Turn Key gerealiseerd. We hebben duurzame materialen toegepast, zoals bamboe, slijtvaste stoffen en meubels uit Nederland, met een lange levensduur en een prachtige warme uitstraling. We plaatsten o.a. duurzame led verlichting, Nederlandse pvc vloeren, prachtige huiselijke gordijnen, akoestische wandbekleding, en Nederlandse maatwerkmeubels in de woongroepen, en alle algemene ruimtes van Borrendamme.

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.