We maakten een totaal interieurontwerp voor de gehele vernieuwing van deze kantoorruimte, een materialen,- en kleurenplan, vloerenplan en interieurplan. In het interieurconcept komen de 3 pijlers van Synarchis naar voren sport (MFA) accommodaties, onderwijs en zwembaden. De gehele uitvoering van de binnenafwerking en het interieur hebben we gerealiseerd in 2022.

Nieuwe huisvesting Synarchis

Synarchis heeft een ontmoetingsplek en HUB erbij voor het team van adviseurs welke veel bij de opdrachtgevers op locatie zijn en naar dit kantoor komen om rustig te kunnen werken aan een zit sta bureau of in de open space met collegae kunnen sparren en een goede kop koffie kunnen drinken. Om die aantrekkingskracht te bieden bedachten wij een huiselijk warme kantooromgeving met veel echt groen wat past bij een gezonde werkomgeving en Biophilic design. We pasten duurzame en natuurlijke materialen toe zoals de Ege tapijttegels met cradle to cradle certificaat, in de open space een vlak van tapijttegels met een print van een bloemenpatroon.

Voor de nieuwe huisvesting maakten we een totaalconcept en ontwerp en hebben de totale realisatie hiervan uitgevoerd. Het eindresultaat is een hele lichte en huiselijke werk en ontmoetingsplek waar de identiteit van Synarchis duidelijk in terug komt. Een informeel bedrijf met veel jonge adviseurs welke o.a. adviseren voor sport,- zwembad en multifunctionele accommodaties. In de visuals komt het sport-item dan ook duidelijk terug, evenals de onderwijstak. Het kleurenpallet is rustig maar toch heel warm en een goede akoestiek maakt het een hele fijne plek om naar toe te komen. Het weelderige groen, en warme materialen zoals massief eiken hout en wolvilt is door heel het kantoor toegepast.

Duurzame bureaus welke zonder stroom door middel van een contragewicht in hoogte verstelbaar zijn waaraan je ook een kort overlegje staand met je collega kunt hebben om het lekker informeel en interactief te houden.

Met deze partners werkten we samen

Synarchis ege tapijt eiken houten vergadertafel kuipstoel houten poten verrijdbare plantenbak
Synarchis kantoor ronde kuipstoelen plantenbak met zitkussen tapijttegels ege
Synarchis zwarte ronde kantinetafel blauwe kuipstoelen houten kapstok
Synarchis kantoor bureau zit sta eiken wang met akoestische wand rh bureaustoel
Synarchis kantoor bureau zit sta met akoestische wand open vakkenkast statafel eiken fotowand
Synarchis kantoor ege vloerbedekking zit sta bureau roomdivider plantenbak rh bureaustoel vescom gordijnen
Synarchis kantoor zwart stalen vakkenkast met eiken zit stabureau eiken poten fotowand ege vloerbedekking vescom raamstoffering
Synarchis kantoor bureau zit sta eiken wang met akoestische wand rh bureaustoel
Synarchis kantoor akoestische fotowand onderwijs
Synarchis kantoor ege vloerbedekking akoestische reinzit werkplekJPG
Synarchis kantoor akoestisiche overlegplek met houten tafel en groene banken op zwarte stalen poten ege tapijt beplanting
Synarchis kantoor ege vloerbedekking zit sta bureaus akoestische bureauwand rh bureaustoel fotowand
Synarchis kantoor realisatie open vakkenkast van zwart staal lage kuipstoel plantzaam bijzettafel met plant en lampenkap grijs
Synarchis kantoor akoestische overlegplek massief eilken tafel ege tapijttegels met beprinting planten roomdivider met bankje
Synarchis kantoor ege vloerbedekking eiken houten tafel stalen poten plantenbak kuipstoelen houten poot
Synarchis kantoor vergadertafel eiken houten blad zwarte stalen poten akoestische wandbekleding vilt ege tapijt
Synarchis kantoor moswand whiteboard
Synarchis kantoor akoestische verrijdbare wand cascandro ege vloerbedekking eiken houten tafel groene plantenbak kuipstoelen op houten poot

Bekijk andere projecten

Bibliotheek West Brabant

De bibliotheek West Brabant is in het hart van Roosendaal gevestigd in het pand Parrotia. Voor de ondersteunende en bestuursdiensten, deels gevestigd in het monumentale pand de Burgemeesterswoning, is ons de vraag voorgelegd hoe de huisvesting meer optimaal in te kunnen delen en hoe het pand verduurzaamt kan worden.

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Allevo zorg en dienstverlening Duinen van Haamstede

Wij werden door Allevo geselecteerd als ontwerper en totaalinrichter, op basis van een totaal interieurconcept en ontwerp, voor de nieuwbouw zorglocatie Duinen van Haamstede in het hart van het prachtige Burgh Haamstede.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.