Allevo zorg en dienstverlening woonzorglocatie Borrendamme

Wonen met zorg, Allevo heeft er een prachtige nieuwbouwlocatie bij in het mooie Zierikzee, voor de complete huisvesting hebben wij het interieurconcept en de gehele binnenafwerking bedacht en ook gerealiseerd.

Realisatie complete binnenafwerking zorgcentrum Borrendamme

Wij maakten de ontwerpen zowel de interieurontwerpen als ook de technische werktekeningen, plaatsten de vloeren, de (raam) stoffering, de totale inrichting, de verlichting, alle meubels en tevens de slaapkamerinrichting met de verpleegbedden & kasten.

Borrendamme was tijdens de ontwikkeling een van de eerste kleinschalige woonzorglocatie in Nederland. Gebouwd met acht groepswoningen in in welke zes bewoners wonen zoals thuis met hulp van een woonbegeleider. In de gezamenlijke woonruimte wordt samen gekookt, het huishouden gedaan en de krant gelezen. Daarnaast heeft iedere bewoner heeft zijn eigen zit-/slaapkamer en badkamer.
Aan de nodigde faciliteiten is ook gedacht zo is er brasserie Stadspoort komen bewoners en buurtgenoten. Verder worden er workshops en bijeenkomsten georganiseerd.  En binnen het complex is tevens een gezondheidscentrum gevestigd met een huisartsenpost en een apotheek.

Voor bewoners die graag zelfstandig kunnen en willen wonen zijn er prachtige appartementen met zorg op afroep, hiervan wordt tevens gebruik gemaakt door somatiek clienten.

 

Interieurconcept Allevo

GlobalFacilities werkte een interieurvisie ofwel concept uit op basis van een Zeeuwse boomgaard met daarin opgenomen de verschillende kleurenpaletten van het fruit, deze kleurenpaletten gaven iedere woongroep een eigen identiteit en herkenbaarheid. En roepen  tevens mooie herinneringen op aan de Zeeuwse natuur en het leven thuis. Om het natuurthema te versterken hebben we in de centrale ruimtes welke de woongroepen met elkaar verbinden bamboe vloeren toegepast met een inlay van een groen karpet met grote massief houten maatwerkbanken met daarin houten bomen van multiplex. De bewoners kijken vanuit de grote raampartijen uit op mooie hofjes, zittend in comfortabele hoge fauteuils met uitneembare kussens met daarbij gezellige kleine bijzettafeltjes.

Met deze partners werkten we samen

Zorg Allevo woongroep stoelen staande lampen
Zorg Allevo massief eikenhouten tafel lampenkappen
Zorg Allevo fauteuils en koffietafel
Zorg Allevo fotowand
Zorg Allevo hoge woonkamerfauteuil en bijzettafel
Zorg GlobalFacilities sfeer 2
Zorg Allevo eetkamerstoel kunstleder en eetkamertafel
Allevo ontwerp aanzicht groep 5
Zorg Allevo centrale hal met visuals
Zorg Allevo hoge woonkamerfauteuils
Allevo ontwerp aanzicht groep 7
Zorg Allevo grand cafe
Zorg Allevo maatwerk banken
Allevo ontwerp aanzicht groep 3
Allevo ontwerp 3d centrale ruimte
Allevo zorg Borrendamme

Bekijk andere projecten

Allevo zorg en dienstverlening hoofdkantoor

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben wij het hoofdkantoor geheel inpandig verbouwd en heringericht op basis van het uitgewerkte interieurontwerp en vloer,- en lichtplan waarop wij tijdens de aanbesteding zijn geselecteerd als uitvoerende leverancier & totaalinrichter.
De wens van Allevo was om de bezoekers aan het hoofdkantoor een gastvrije een warme uitstraling te kunnen bieden en het interieur moest deze huiselijkheid en laagdrempeligheid uitstralen.

Allevo zorg en dienstverlening Duinen van Haamstede

Wij werden door Allevo geselecteerd als ontwerper en totaalinrichter, op basis van een totaal interieurconcept en ontwerp, voor de nieuwbouw zorglocatie Duinen van Haamstede in het hart van het prachtige Burgh Haamstede.

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.