Duurzaamheid

Wij beschikken over voldoende expertise op het gebied van verduurzaming van uw vastgoed en huisvesting. Allerhande soorten van verduurzamingsopgaven kunnen aan ons worden voorgelegd.

Verduurzaming is de levenscyclus verlengen ofwel wat kan behouden blijven

Bij het realiseren, onderhouden en ontwerpen van gebouwen is ons vertrekpunt altijd dat het klimaatadaptieve, CO2-neutrale, gezonde gebouwen moeten worden met een gesloten waterkringloop en waar het welzijn van de mens centraal staat. We streven naar circulair materiaalgebruik. Ook kenmerkend voor onze aanpak is dat we altijd eerst kijken naar de bestaande bebouwing; wat goed is moet behouden blijven. Daarnaast vinden we het belangrijk om te sturen op lage levenscycluskosten en een hoge gebouwwaarde in een financieel gezonde omgeving.

Duurzaam ontwerpen en renoveren

We streven ernaar dat de projecten waar we aan werken bijdragen aan een duurzame sociale economie in de omgeving. Dat ze inspiratie brengen en bijdragen aan de bewustwording van duurzaamheid. Onze werkzaamheden hebben altijd een positieve impact op ecosystemen en diersoorten. We sluiten de materialenkringloop door natuurvriendelijke en recyclebare of gerecyclede materialen toe te passen. De bestaande materialen en inrichting in uw huisvesting kunnen we waar mogelijk refitten en een 2e leven geven.

Projecten & berichten

Allevo zorg en dienstverlening hoofdkantoor

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben wij het hoofdkantoor geheel inpandig verbouwd en heringericht op basis van het uitgewerkte interieurontwerp en vloer,- en lichtplan waarop wij zijn geselecteerd als uitvoerende leverancier.
De wens van Allevo was om de bezoekers aan het hoofdkantoor een gastvrije een warme uitstraling te kunnen bieden en het interieur moest deze huiselijkheid en laagdrempeligheid uitstralen.

Allevo zorg en dienstverlening Duinen van Haamstede

Wij werden door Allevo geselecteerd als ontwerper en totaalinrichter, op basis van een totaal interieurconcept en ontwerp, voor de nieuwbouw zorglocatie Duinen van Haamstede in het hart van het prachtige Burgh Haamstede.

Bibliotheek West Brabant

De bibliotheek West Brabant is in het hart van Roosendaal gevestigd in het pand Parrotia. Voor de ondersteunende en bestuursdiensten, deels gevestigd in het monumentale pand de Burgemeesterswoning, is ons de vraag voorgelegd hoe de huisvesting meer optimaal in te kunnen delen en hoe het pand verduurzaamt kan worden.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.