Duurzaamheid

Wij beschikken over voldoende expertise op het gebied van verduurzaming van uw vastgoed en huisvesting. Allerhande soorten van verduurzamingsopgaven kunnen aan ons worden voorgelegd.

Verduurzaming is de levenscyclus verlengen ofwel wat kan behouden blijven

Bij het realiseren, onderhouden en ontwerpen van gebouwen is ons vertrekpunt altijd dat het klimaatadaptieve, CO2-neutrale, gezonde gebouwen moeten worden met een gesloten waterkringloop en waar het welzijn van de mens centraal staat. We streven naar circulair materiaalgebruik. Ook kenmerkend voor onze aanpak is dat we altijd eerst kijken naar de bestaande bebouwing; wat goed is moet behouden blijven. Daarnaast vinden we het belangrijk om te sturen op lage levenscycluskosten en een hoge gebouwwaarde in een financieel gezonde omgeving.

Duurzaam ontwerpen en renoveren

We streven ernaar dat de projecten waar we aan werken bijdragen aan een duurzame sociale economie in de omgeving. Dat ze inspiratie brengen en bijdragen aan de bewustwording van duurzaamheid. Onze werkzaamheden hebben altijd een positieve impact op ecosystemen en diersoorten. We sluiten de materialenkringloop door natuurvriendelijke en recyclebare of gerecyclede materialen toe te passen. De bestaande materialen en inrichting in uw huisvesting kunnen we waar mogelijk refitten en een 2e leven geven.

Projecten & berichten

Wilt u ook aan de slag met Activity Based Working?

Een activiteit-gerelateerde aanpak van werken (AGW) houdt er rekening mee dat mensen verschillende activiteiten uitvoeren tijdens hun dagelijkse werk en stimuleert om bewustere keuzes te maken in hoe je je werkzaamheden uitvoert.

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.