De transformatie van een Stadhuis of Gemeentehuis tot toekomstgerichte duurzame huisvesting

Het proces van transformatie naar een duurzaam en toekomstgericht Stadhuis: de adviseur van GlobalFacilities werkt binnen het projectteam Nieuwbouw of Renovatie als huisvestings- en of  aanbestedingsadviseur met ervaring in grote en complexe (nieuw)bouwprojecten voor overheden; een adviseur die de organisatiebehoefte vertaalt naar aanbestedingsdocumenten, die adviseert in en deelneemt aan diverse soorten aanbestedingsprocedures en die de gemeente na contractering van marktpartijen helpt bij het realiseren van de beoogde kwaliteit door middel van verificatie- en validatiemanagement.
Wij nemen een belangrijke rol voor de aanbestedingen van het vaste en losse interieur en de wayfinding, waarvoor separaat de technische ontwerpfase loopt. De aanbestedingsprocedure voor de selectie van de aannemer nieuwbouw of renovatie bevindt zich in veel situaties in een afrondende fase.

 

Gemeente Sint Michielsgestel

De Meander: Herbestemming en transformatie van gemeente- naar multifunctioneel gemeenschapshuis

 

Transformatie van Stadhuis naar Huis van de Toekomst:
De senior huisvestings- en aanbestedingsadviseur helpt allereerst bij de uitwerking en afronding van de lopende ontwerpfase nieuwbouw of renovatie en toetst in nauwe afstemming met het programmateam en de achterban of deze aan de eisen voldoen. Het team werkt veelal vanuit de afdeling Programma’s en Projecten, dat is de gemeente brede afdeling voor procesmanagement, in het bijzonder programma- en projectmanagement.

Andere berichten

Hoe voeg je Biophilic Design toe binnen jouw huisvesting?

Ook Biophilic Design toevoegen binnen uw huisvesting, maar hoe? Onder andere door het toevoegen van echte natuur!

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

Wij helpen graag om hybride werken goed te faciliteren!

Als organisatie hybride werken, hoe start je daarmee? GlobalFacilities helpt u graag op weg om dit te kunnen realiseren voor uw medewerkers.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.