Wij helpen graag om hybride werken goed te faciliteren!

Als management is het belangrijk dat er voor wordt gezorgd dat alle faciliteiten aanwezig zijn voor de werknemers om hybride te werken. Zo moet er zowel thuis als op kantoor een vitale en gezonde werkplek zijn. Ook moet de online omgeving op de juiste manier worden ingericht. Omdat men wisselt tussen werkplekken is het belangrijk dat er op elke afdeling duidelijke doelen, planning en taken zijn. De taak is dan ook aan het management om een goed overzicht te behouden.

DNM

Voor de nieuwe DNM huisvesting de gehele casco binnenafwerking & bouwbegeleiding uitgevoerd, het interieurontwerp gemaakt en een hele gave en gezonde werk- en ontmoetingsplek gecreëerd. Maak kennis met dit hybride kantoor!

Hybride werken en kantoorinrichting:
Een nieuwe manier van werken, wat betekend dit voor de kantoorinrichting? Dit onderdeel hebben we uitgezet in een aantal handige tips of eigenlijk een stappenplan tot het creëren van een geschikte kantoorinrichting voor het hybride werken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deze tips en het stappenplan om hybride werken goed te kunnen faciliteren.

Andere berichten

Wat zijn de mogelijkheden van refurbishing en de uitvoering van een circulair interieurproject?

GlobalFacilities ontwerpt en realiseert circulaire inrichtingsprojecten waarbij refurbishing van meubilair een van de vele mogelijkheden is.

Ervaar de beste akoestiek in een stand alone mobiele unit! Plug & Play

Deze mobiele akoestische vergaderruimte is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen.

De toegevoegde waarde van het vroegtijdig inzetten van een interieurspecialist

De jeugdzorgorganisatie Yulius heeft GlobalFacilities al zeer vroegtijdig betrokken bij het nadenken over het totale interieur voor de nieuw te bouwen onderwijslocatie Drechtster te Dordrecht.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.