Wij helpen graag om hybride werken goed te faciliteren!

Als management is het belangrijk dat er voor wordt gezorgd dat alle faciliteiten aanwezig zijn voor de werknemers om hybride te werken. Zo moet er zowel thuis als op kantoor een vitale en gezonde werkplek zijn. Ook moet de online omgeving op de juiste manier worden ingericht. Omdat men wisselt tussen werkplekken is het belangrijk dat er op elke afdeling duidelijke doelen, planning en taken zijn. De taak is dan ook aan het management om een goed overzicht te behouden.

DNM

Voor de nieuwe DNM huisvesting de gehele casco binnenafwerking & bouwbegeleiding uitgevoerd, het interieurontwerp gemaakt en een hele gave en gezonde werk- en ontmoetingsplek gecreëerd. Maak kennis met dit hybride kantoor!

Hybride werken en kantoorinrichting:
Een nieuwe manier van werken, wat betekend dit voor de kantoorinrichting? Dit onderdeel hebben we uitgezet in een aantal handige tips of eigenlijk een stappenplan tot het creëren van een geschikte kantoorinrichting voor het hybride werken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deze tips en het stappenplan om hybride werken goed te kunnen faciliteren.

Andere berichten

Start het nieuwe jaar met de inzet van een ervaren Interim projectmanager

Heeft u binnen uw bedrijf of organisatie ook tijdelijke expertise nodig voor een verbouwing, verduurzaming of transformatie van uw huisvesting, wij bieden op interimbasis projectmanagement aan. Voor zeer uiteenlopende vraagstukken welke facilitair, technisch, bouwkundig of interieur gerelateerd zijn kunnen onze interim adviseurs u ondersteunen en adviseren, processen begeleiden en leiding of richting geven aan een team.

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

Zet een deskundige Interim adviseur in, en get the job done!

GlobalFacilities heeft ervaren interim projectmanagers beschikbaar om u te ondersteunen, uw projecten te managen of processen te verbeteren.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.