De transformatie van een Stadhuis of Gemeentehuis tot toekomstgerichte duurzame huisvesting

Het proces van transformatie naar een duurzaam en toekomstgericht Stadhuis: de adviseur van GlobalFacilities werkt binnen het projectteam Nieuwbouw of Renovatie als huisvestings- en of  aanbestedingsadviseur met ervaring in grote en complexe (nieuw)bouwprojecten voor overheden; een adviseur die de organisatiebehoefte vertaalt naar aanbestedingsdocumenten, die adviseert in en deelneemt aan diverse soorten aanbestedingsprocedures en die de gemeente na contractering van marktpartijen helpt bij het realiseren van de beoogde kwaliteit door middel van verificatie- en validatiemanagement.
Wij nemen een belangrijke rol voor de aanbestedingen van het vaste en losse interieur en de wayfinding, waarvoor separaat de technische ontwerpfase loopt. De aanbestedingsprocedure voor de selectie van de aannemer nieuwbouw of renovatie bevindt zich in veel situaties in een afrondende fase.

 

Gemeente Sint Michielsgestel

De Meander: Herbestemming en transformatie van gemeente- naar multifunctioneel gemeenschapshuis

 

Transformatie van Stadhuis naar Huis van de Toekomst:
De senior huisvestings- en aanbestedingsadviseur helpt allereerst bij de uitwerking en afronding van de lopende ontwerpfase nieuwbouw of renovatie en toetst in nauwe afstemming met het programmateam en de achterban of deze aan de eisen voldoen. Het team werkt veelal vanuit de afdeling Programma’s en Projecten, dat is de gemeente brede afdeling voor procesmanagement, in het bijzonder programma- en projectmanagement.

Andere berichten

Wilt u ook aan de slag met Activity Based Working?

Een activiteit-gerelateerde aanpak van werken (AGW) houdt er rekening mee dat mensen verschillende activiteiten uitvoeren tijdens hun dagelijkse werk en stimuleert om bewustere keuzes te maken in hoe je je werkzaamheden uitvoert.

Wat kun je doen om de akoestiek te verbeteren?

Akoestiek verbeteren op kantoor of in je werk of leeromgeving doe je door het toevoegen van geluidsabsorberende materialen in de ruimte, zoals akoestische plafondpanelen of akoestische wandpanelen. Van belang is dat de juiste toonhoogten worden gedempt.

Wilt u een vitale werkomgeving en werkplek bieden aan uw medewerkers

Een werkgever kan ook een rol nemen in het bieden van een gezonde en vitale werkomgeving voor de medewerkers. GlobalFacilities werkt vitale werkconcepten en vitale interieurontwerpen uit voor kantoren en scholen. We denken graag met u mee in wat passend is aan interieur en indeling binnen uw werk,- en onderwijsruimtes wat natuurlijk en vertrouwd voelt, echter wel triggert om te gaan bewegen tijdens het werken en het leren.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.