De toegevoegde waarde van het vroegtijdig inzetten van een interieurspecialist

We werken momenteel aan een zeer interessant nieuwbouwproject voor Yulius. We hebben het PVE verder invulling gegeven en zijn nu bezig met het totaal interieurontwerp waarin Biophilic design en het realiseren van een fijne leeromgeving zonder al teveel prikkels centraal staan.

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

De meerwaarde van het vroegtijdig een interieuradviseur en interieurontwerper aan uw project-, bouwteam toe te voegen is o.a.:  in de uitvraag ofwel het bouwbestek voor de aannemer wordt reeds de correcte indeling van het interieur met lichtpunten en alle E&W meegenomen. Dit bespaart uw organisatie  meerwerk (-kosten) bij de aannemer en komt de mate van multifunctionaliteit en flexibiliteit van het juiste gebruik van alle ruimtes enorm ten goede.

Andere berichten

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

Wat kun je doen om de akoestiek te verbeteren?

Akoestiek verbeteren op kantoor of in je werk of leeromgeving doe je door het toevoegen van geluidsabsorberende materialen in de ruimte, zoals akoestische plafondpanelen of akoestische wandpanelen. Van belang is dat de juiste toonhoogten worden gedempt.

Hoe voeg je Biophilic Design toe binnen jouw huisvesting?

Ook Biophilic Design toevoegen binnen uw huisvesting, maar hoe? Onder andere door het toevoegen van echte natuur!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.