De toegevoegde waarde van het vroegtijdig inzetten van een interieurspecialist

We werken momenteel aan een zeer interessant nieuwbouwproject voor Yulius. We hebben het PVE verder invulling gegeven en zijn nu bezig met het totaal interieurontwerp waarin Biophilic design en het realiseren van een fijne leeromgeving zonder al teveel prikkels centraal staan.

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

De meerwaarde van het vroegtijdig een interieuradviseur en interieurontwerper aan uw project-, bouwteam toe te voegen is o.a.:  in de uitvraag ofwel het bouwbestek voor de aannemer wordt reeds de correcte indeling van het interieur met lichtpunten en alle E&W meegenomen. Dit bespaart uw organisatie  meerwerk (-kosten) bij de aannemer en komt de mate van multifunctionaliteit en flexibiliteit van het juiste gebruik van alle ruimtes enorm ten goede.

Andere berichten

Zet een deskundige Interim adviseur in, en get the job done!

GlobalFacilities heeft ervaren interim projectmanagers beschikbaar om u te ondersteunen, uw projecten te managen of processen te verbeteren.

Hoe voeg je Biophilic Design toe binnen jouw huisvesting?

Ook Biophilic Design toevoegen binnen uw huisvesting, maar hoe? Onder andere door het toevoegen van echte natuur!

Wat zijn de mogelijkheden van refurbishing en de uitvoering van een circulair interieurproject?

GlobalFacilities ontwerpt en realiseert circulaire inrichtingsprojecten waarbij refurbishing van meubilair een van de vele mogelijkheden is.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.