De toegevoegde waarde van het vroegtijdig inzetten van een interieurspecialist

We werken momenteel aan een zeer interessant nieuwbouwproject voor Yulius. We hebben het PVE verder invulling gegeven en zijn nu bezig met het totaal interieurontwerp waarin Biophilic design en het realiseren van een fijne leeromgeving zonder al teveel prikkels centraal staan.

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

De meerwaarde van het vroegtijdig een interieuradviseur en interieurontwerper aan uw project-, bouwteam toe te voegen is o.a.:  in de uitvraag ofwel het bouwbestek voor de aannemer wordt reeds de correcte indeling van het interieur met lichtpunten en alle E&W meegenomen. Dit bespaart uw organisatie  meerwerk (-kosten) bij de aannemer en komt de mate van multifunctionaliteit en flexibiliteit van het juiste gebruik van alle ruimtes enorm ten goede.

Andere berichten

De transformatie van een Stadhuis of Gemeentehuis tot toekomstgerichte duurzame huisvesting

De adviseur van GlobalFacilities kan ingezet worden binnen uw gemeentelijke organisatie als huisvestings- en aanbestedingsadviseur tijdens het proces van transformatie naar een duurzaam en toekomstgericht Stadhuis.

Zet een deskundige Interim adviseur in, en get the job done!

GlobalFacilities heeft ervaren interim projectmanagers beschikbaar om u te ondersteunen, uw projecten te managen of processen te verbeteren.

Ervaar de beste akoestiek in een stand alone mobiele unit! Plug & Play

Deze mobiele akoestische vergaderruimte is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.