Ervaar de beste akoestiek in een stand alone mobiele unit! Plug & Play

Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen overleggen, geconcentreerd kunnen werken, kunnen bellen, of als ontmoetingsplek op kantoor. GlobalFacilities biedt deze stand alone akoestische units in allerlei varianten, ruime materiaal (kleur) keuzes en inrichtingsmogelijkheden.

DNM

Voor de nieuwe DNM huisvesting de gehele casco binnenafwerking & bouwbegeleiding uitgevoerd, het interieurontwerp gemaakt en een hele gave en gezonde werk- en ontmoetingsplek gecreëerd. Maak kennis met dit hybride kantoor!

Plug & Play akoestische units en belbooth’s:
Wij leveren en plaatsen gemakkelijk verplaatsbare vergader,- en werkruimtes, speciaal ontworpen voor de open space werkomgeving! Conferentieruimtes en/of concentratieruimtes zijn niet altijd de beste oplossing, omdat de integratie ervan erg lang duurt en erg duur is. De akoestische unit blijft in uw bezit wanneer u gaat verhuizen.

Plug and play, maar één stopcontact nodig voor de gehele unit! De akoestische unit voor op kantoor is van alle gemakken voorzien; power-module, dimmer voor het licht en de ventilatie, comfortabele bank of inrichting (werkblad) naar keuze, tv-scherm houder en boxen.

 

Andere berichten

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

Wij helpen graag om hybride werken goed te faciliteren!

Als organisatie hybride werken, hoe start je daarmee? GlobalFacilities helpt u graag op weg om dit te kunnen realiseren voor uw medewerkers.

De toegevoegde waarde van het vroegtijdig inzetten van een interieurspecialist

De jeugdzorgorganisatie Yulius heeft GlobalFacilities al zeer vroegtijdig betrokken bij het nadenken over het totale interieur voor de nieuw te bouwen onderwijslocatie Drechtster te Dordrecht.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.