Ervaar de beste akoestiek in een stand alone mobiele unit! Plug & Play

Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen overleggen, geconcentreerd kunnen werken, kunnen bellen, of als ontmoetingsplek op kantoor. GlobalFacilities biedt deze stand alone akoestische units in allerlei varianten, ruime materiaal (kleur) keuzes en inrichtingsmogelijkheden.

DNM

Voor de nieuwe DNM huisvesting de gehele casco binnenafwerking & bouwbegeleiding uitgevoerd, het interieurontwerp gemaakt en een hele gave en gezonde werk- en ontmoetingsplek gecreëerd. Maak kennis met dit hybride kantoor!

Plug & Play akoestische units en belbooth’s:
Wij leveren en plaatsen gemakkelijk verplaatsbare vergader,- en werkruimtes, speciaal ontworpen voor de open space werkomgeving! Conferentieruimtes en/of concentratieruimtes zijn niet altijd de beste oplossing, omdat de integratie ervan erg lang duurt en erg duur is. De akoestische unit blijft in uw bezit wanneer u gaat verhuizen.

Plug and play, maar één stopcontact nodig voor de gehele unit! De akoestische unit voor op kantoor is van alle gemakken voorzien; power-module, dimmer voor het licht en de ventilatie, comfortabele bank of inrichting (werkblad) naar keuze, tv-scherm houder en boxen.

 

Andere berichten

Kijk je mee naar de nieuwe innovaties tijdens de Dutch Design Week?

Een van de nieuwe gebouwen welke wij bezochten tijdens de Dutch Design Week is Donna een architectonisch pand. De grote ramen en de indelingen van de diverse verdiepingen, waardoor je in het midden van de ruimte een aantal verdiepingen naar beneden kunt kijken, is al een ervaring op zich.
Alle workspace area’s van Donna zijn volledig ingericht volgens het Biophilic Design Concept. Een interieurconcept wat GlobalFacilties ook graag toepast binnen de realisatie van interieur projecten. Biophilic Design is een ontwerpvisie waarbij omgevingen worden gecreëerd die inspelen op de menselijke behoefte aan de natuur. Middels Biophilic Design wordt o.a. het stressniveau verlaagd en de productiviteit en creativiteit van de werknemers verhoogd!

Wat zijn de mogelijkheden van refurbishing en de uitvoering van een circulair interieurproject?

GlobalFacilities ontwerpt en realiseert circulaire inrichtingsprojecten waarbij refurbishing van meubilair een van de vele mogelijkheden is.

Start het nieuwe jaar met de inzet van een ervaren Interim projectmanager

Heeft u binnen uw bedrijf of organisatie ook tijdelijke expertise nodig voor een verbouwing, verduurzaming of transformatie van uw huisvesting, wij bieden op interimbasis projectmanagement aan. Voor zeer uiteenlopende vraagstukken welke facilitair, technisch, bouwkundig of interieur gerelateerd zijn kunnen onze interim adviseurs u ondersteunen en adviseren, processen begeleiden en leiding of richting geven aan een team.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.