Ervaar de beste akoestiek in een stand alone mobiele unit! Plug & Play

Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen overleggen, geconcentreerd kunnen werken, kunnen bellen, of als ontmoetingsplek op kantoor. GlobalFacilities biedt deze stand alone akoestische units in allerlei varianten, ruime materiaal (kleur) keuzes en inrichtingsmogelijkheden.

DNM

Voor de nieuwe DNM huisvesting de gehele casco binnenafwerking & bouwbegeleiding uitgevoerd, het interieurontwerp gemaakt en een hele gave en gezonde werk- en ontmoetingsplek gecreëerd. Maak kennis met dit hybride kantoor!

Plug & Play akoestische units en belbooth’s:
Wij leveren en plaatsen gemakkelijk verplaatsbare vergader,- en werkruimtes, speciaal ontworpen voor de open space werkomgeving! Conferentieruimtes en/of concentratieruimtes zijn niet altijd de beste oplossing, omdat de integratie ervan erg lang duurt en erg duur is. De akoestische unit blijft in uw bezit wanneer u gaat verhuizen.

Plug and play, maar één stopcontact nodig voor de gehele unit! De akoestische unit voor op kantoor is van alle gemakken voorzien; power-module, dimmer voor het licht en de ventilatie, comfortabele bank of inrichting (werkblad) naar keuze, tv-scherm houder en boxen.

 

Andere berichten

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

Start het nieuwe jaar met de inzet van een ervaren Interim projectmanager

Heeft u binnen uw bedrijf of organisatie ook tijdelijke expertise nodig voor een verbouwing, verduurzaming of transformatie van uw huisvesting, wij bieden op interimbasis projectmanagement aan. Voor zeer uiteenlopende vraagstukken welke facilitair, technisch, bouwkundig of interieur gerelateerd zijn kunnen onze interim adviseurs u ondersteunen en adviseren, processen begeleiden en leiding of richting geven aan een team.

Wat kun je doen om de akoestiek te verbeteren?

Akoestiek verbeteren op kantoor of in je werk of leeromgeving doe je door het toevoegen van geluidsabsorberende materialen in de ruimte, zoals akoestische plafondpanelen of akoestische wandpanelen. Van belang is dat de juiste toonhoogten worden gedempt.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.