Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

De adviseurs van GlobalFacilities zijn gespecialiseerd in de bouw, het ontwerp en inrichting van publieke plekken en bibliotheken. Wij kunnen in diverse fases van uw bouwproject worden ingeschakeld, als projectmanager, onafhankelijk adviseur, tijdens de uitwerking van het ontwerp, of voor het uitvoeren van de verbouwing en inrichting.

MFA de Cammeleur

Voor de nieuw gebouwde multifunctionele accommodatie ofwel het cultuurcentrum de Cammeleur met bibliotheek, cafe, theaterzaal en vergaderruimtes hebben we het gehele interieur gerealiseerd.

Binnen de publieke sector en openbare maatschappelijke voorzieningen zoals multifunctionele gebouwen en bibliotheken is tijdens nieuwbouw en verbouw projecten, het goed nadenken over hoe diverse doelgroepen aan te kunnen trekken en behouden cruciaal.
Onze adviseurs en ontwerpers kunnen ondersteunen bij deze processen om te komen tot een duidelijk programma van eisen wat voeding geeft voor het interieurontwerp. In nauwe samenwerking met de gebouwenarchitect werken we aan een interieurplan wat toekomstbestendig is en welke een multifunctionele invulling heeft zodat transformeren mogelijk is in de toekomst, zonder weer al te extreme interne verbouwingen. We geven invulling aan de uitvoering van de inrichting en leveren en plaatsen  duurzame meubels en interieuroplossingen, zowel losse meubels als het gehele maatwerk, waarbij we tevens veelvuldig hergebruikte meubels inzetten binnen het interieur.

Andere berichten

Wilt u ook aan de slag met Activity Based Working?

Een activiteit-gerelateerde aanpak van werken (AGW) houdt er rekening mee dat mensen verschillende activiteiten uitvoeren tijdens hun dagelijkse werk en stimuleert om bewustere keuzes te maken in hoe je je werkzaamheden uitvoert.

Wilt u een vitale werkomgeving en werkplek bieden aan uw medewerkers

Een werkgever kan ook een rol nemen in het bieden van een gezonde en vitale werkomgeving voor de medewerkers. GlobalFacilities werkt vitale werkconcepten en vitale interieurontwerpen uit voor kantoren en scholen. We denken graag met u mee in wat passend is aan interieur en indeling binnen uw werk,- en onderwijsruimtes wat natuurlijk en vertrouwd voelt, echter wel triggert om te gaan bewegen tijdens het werken en het leren.

Ervaar de beste akoestiek in een stand alone mobiele unit! Plug & Play

Deze mobiele akoestische vergaderruimte is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.