Kijk je mee naar de nieuwe innovaties tijdens de Dutch Design Week?

Dutch Design Week is het grootste designevenement van Noord-Europa, waarbij ruim 2600 ontwerpers nieuwe projecten presenteren. Wij bezochten zelf diverse gebouwen met uiteenlopende architectuur tijdens de DDW.
GlobalFacilities bezocht uiteraard de Dutch Design Week in Eindhoven om toonaangevende Nederlandse designers en fabrikanten te spreken en nieuwe innovaties op het gebied van interieur & werkconcepten te bekijken. Voor de interieurprojecten waaraan wij werken zowel in de ontwerpfase als uitvoeringsfase nemen we deze kennis van toekomstgerichte en duurzame concepten, producten en materialen mee! 

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

Tijdens de Dutch Design Week was het thema van dit jaar, Picture This, een dringende oproep om hedendaagse en toekomstige scenario’s onder ogen te zien en nieuwe perspectieven te omarmen. De vele ontwerpers die deze week hun werk presenteerden, gaven duidelijk blijk van een gedeelde missie om onszelf te verbeteren, variërend van bemoedigende concepten tot kant-en-klare producten, en van toekomstbestendige mode en technologische innovatie tot broodnuchter sociaal design.

Andere berichten

Wilt u een vitale werkomgeving en werkplek bieden aan uw medewerkers

Een werkgever kan ook een rol nemen in het bieden van een gezonde en vitale werkomgeving voor de medewerkers. GlobalFacilities werkt vitale werkconcepten en vitale interieurontwerpen uit voor kantoren en scholen. We denken graag met u mee in wat passend is aan interieur en indeling binnen uw werk,- en onderwijsruimtes wat natuurlijk en vertrouwd voelt, echter wel triggert om te gaan bewegen tijdens het werken en het leren.

Zet een deskundige Interim adviseur in, en get the job done!

GlobalFacilities heeft ervaren interim projectmanagers beschikbaar om u te ondersteunen, uw projecten te managen of processen te verbeteren.

Wat zijn de mogelijkheden van refurbishing en de uitvoering van een circulair interieurproject?

GlobalFacilities ontwerpt en realiseert circulaire inrichtingsprojecten waarbij refurbishing van meubilair een van de vele mogelijkheden is.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.