Kijk je mee naar de nieuwe innovaties tijdens de Dutch Design Week?

Dutch Design Week is het grootste designevenement van Noord-Europa, waarbij ruim 2600 ontwerpers nieuwe projecten presenteren. Wij bezochten zelf diverse gebouwen met uiteenlopende architectuur tijdens de DDW.
GlobalFacilities bezocht uiteraard de Dutch Design Week in Eindhoven om toonaangevende Nederlandse designers en fabrikanten te spreken en nieuwe innovaties op het gebied van interieur & werkconcepten te bekijken. Voor de interieurprojecten waaraan wij werken zowel in de ontwerpfase als uitvoeringsfase nemen we deze kennis van toekomstgerichte en duurzame concepten, producten en materialen mee! 

Yulius VSO Drechtster College

GlobalFacilities werkt aan een interieurconcept en interieurontwerp voor Yulius waarin Biophlilic Design centraal staat.

Tijdens de Dutch Design Week was het thema van dit jaar, Picture This, een dringende oproep om hedendaagse en toekomstige scenario’s onder ogen te zien en nieuwe perspectieven te omarmen. De vele ontwerpers die deze week hun werk presenteerden, gaven duidelijk blijk van een gedeelde missie om onszelf te verbeteren, variërend van bemoedigende concepten tot kant-en-klare producten, en van toekomstbestendige mode en technologische innovatie tot broodnuchter sociaal design.

Andere berichten

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

Wilt u ook aan de slag met Activity Based Working?

Een activiteit-gerelateerde aanpak van werken (AGW) houdt er rekening mee dat mensen verschillende activiteiten uitvoeren tijdens hun dagelijkse werk en stimuleert om bewustere keuzes te maken in hoe je je werkzaamheden uitvoert.

Win advies in over het verduurzamen van jouw huisvesting of vastgoed

Loopt u met het idee om uw bestaande vastgoed een verduurzamingsslag te geven, en kunt u wel advies gebruiken hoe dit aan te pakken neem contact met ons op.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.