Wat kun je doen om de akoestiek te verbeteren?

Wij kunnen uw situatie ter plaatse opnemen en inventariseren wat er nodig is om de akoestiek te verbeteren.

DNM

Voor de nieuwe DNM huisvesting de gehele casco binnenafwerking & bouwbegeleiding uitgevoerd, het interieurontwerp gemaakt en een hele gave en gezonde werk- en ontmoetingsplek gecreëerd. Maak kennis met dit hybride kantoor!

Een kantoorruimte vraagt om een andere akoestische oplossing dan een algemene ruimte in een zorgcentrum of een leslokaal in het onderwijs. Wij adviseren u de oplossing die bij uw situatie past. In al die jaren hebben we al vele ruimtes met akoestiek problemen gezien en vele klanten naar de juiste akoestische oplossing begeleid. Al die kennis en ervaring delen we graag met u.

 

Andere berichten

De toegevoegde waarde van het vroegtijdig inzetten van een interieurspecialist

De jeugdzorgorganisatie Yulius heeft GlobalFacilities al zeer vroegtijdig betrokken bij het nadenken over het totale interieur voor de nieuw te bouwen onderwijslocatie Drechtster te Dordrecht.

Zet een deskundige Interim adviseur in, en get the job done!

GlobalFacilities heeft ervaren interim projectmanagers beschikbaar om u te ondersteunen, uw projecten te managen of processen te verbeteren.

Wij helpen graag om hybride werken goed te faciliteren!

Als organisatie hybride werken, hoe start je daarmee? GlobalFacilities helpt u graag op weg om dit te kunnen realiseren voor uw medewerkers.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.