Win advies in over het verduurzamen van jouw huisvesting of vastgoed

In de huidige tijd dat energiekosten erg hoog zijn en traditionele installaties op de nominatie staan om vervangen te gaan worden is het verstandig om een adviseur met expertise op het gebied van verduurzaming in te schakelen.

Nieuwe Veste

In de voorfase, voor de start van de renovatie van deze bibliotheek en kunstcentrum, hebben we het programma van eisen uitgewerkt, vervolgens het totale interieur ontworpen als totaal concept, en de totale uitvoering van de herinrichting uitgewerkt en gerealiseerd. Deze leuke opdracht was een combinatie van advisering, ontwerpen en het realiseren van de totale inrichting.

Op projectbasis of interimbasis zijn wij inzetbaar u te helpen bij het inventariseren naar de verduurzamingsmogelijkheden binnen uw vastgoed.

De energiemarkt is onzeker en verandert voortdurend. Investeren in verduurzamen maakt je minder afhankelijk van prijsschommelingen en je bespaart er energie mee. “Er is helaas wel een keerzijde”, “de vraag naar energiebesparende producten, zoals isolatie en warmtepompen, is op dit moment groter dan het aanbod. Deze producten worden daarom ook duurder en het leveren en plaatsen ervan loopt vertraging op tot ongeveer zes maanden.”

Vanaf 1 januari 2023 is het vanuit het Bouwbesluit verboden om een kantoorpand te gebruiken zonder een geldig energielabel C. Meer concreet: dit betekent dat u moet voldoen aan label C of beter.

De verplichting voor minimaal energielabel C geldt voor alle kantoorpanden die:
– groter zijn dan 100 vierkante meter;
– een kantoorfunctie hebben voor meer dan 50% van het totale gebruiksoppervlak;
– over twee jaar nog in gebruik zijn als kantoor
– geen monument of tijdelijk gebouw zijn.

Andere berichten

Hoe voeg je Biophilic Design toe binnen jouw huisvesting?

Ook Biophilic Design toevoegen binnen uw huisvesting, maar hoe? Onder andere door het toevoegen van echte natuur!

Wilt u een vitale werkomgeving en werkplek bieden aan uw medewerkers

Een werkgever kan ook een rol nemen in het bieden van een gezonde en vitale werkomgeving voor de medewerkers. GlobalFacilities werkt vitale werkconcepten en vitale interieurontwerpen uit voor kantoren en scholen. We denken graag met u mee in wat passend is aan interieur en indeling binnen uw werk,- en onderwijsruimtes wat natuurlijk en vertrouwd voelt, echter wel triggert om te gaan bewegen tijdens het werken en het leren.

De transformatie van een Stadhuis of Gemeentehuis tot toekomstgerichte duurzame huisvesting

De adviseur van GlobalFacilities kan ingezet worden binnen uw gemeentelijke organisatie als huisvestings- en aanbestedingsadviseur tijdens het proces van transformatie naar een duurzaam en toekomstgericht Stadhuis.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.