Zet een deskundige Interim adviseur in, en get the job done!

Ons team bestaat tevens uit interim professionals, op het gebied van huisvesting, vastgoed, werkplekconcepten en interieur. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief binnen de publieke sector zoals gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen maar daarnaast zijn wij ook actief binnen de zakelijke sector.

Bibliotheek West Brabant

De bibliotheek West Brabant is in het hart van Roosendaal gevestigd in het pand Parrotia. Voor de ondersteunende en bestuursdiensten, deels gevestigd in het monumentale pand de Burgemeesterswoning, is ons de vraag voorgelegd hoe de huisvesting meer optimaal in te kunnen delen en hoe het pand verduurzaamt kan worden.

In de huidige arbeidsmarkt is het moeilijk om ervaren projectmanagers te kunnen werven en behouden, er wordt vanuit werkgevers en recruitment bureaus erg getrokken aan deze medewerkers. Met de huidige verduurzamingsopgave, en de verplichting kantoren te voldoen aan Energielabel C, dat alles naast de lopende projecten welke opgepakt moeten worden is een ervaren projectmanager veelal van een grote meerwaarde.

Binnen het onderwijs nieuwbouwlocaties te laten voldoen aan ENG of BENG, Frisse scholen, of het verduurzamen van uw bestaande locaties, allemaal zaken welke tijdrovend zijn en waarvan de expertise niet altijd binnen de eigen teams aanwezig is.
Het primair onderwijs binnen grote gemeenten laat een ontwikkeling zien dat er vanwege de explosieve bevolkingsgroei ook middels migratie een flinke opgave ligt (denk aan een gemeente zoals Eindhoven), de groei van de Tech bedrijven welke ook zorgen voor een enorme inwoners groei.

Ook de rol van een Facility Manager en het facilitair team is veranderd, ook die verandering vraagt soms om ondersteuning en sturing van een Interim projectmanager.

De functie van een kantoor is enorm veranderd, dit vraagt om een andere benadering vanuit de werkgever, hoe komen je medewerkers weer naar kantoor, de m2’s zijn immers duur en je wilt je personeel binden en behouden in deze tijd van personeelsschaarste? Ook bij deze vraagstukken kan een interim adviseur erg waardevol zijn.

Andere berichten

Van traditionele uitleenbibliotheek naar inspirerend centrum voor verblijven, ontmoeten en studeren

GlobalFacilities werkt met grote regelmaat aan projecten binnen de publieke sector zoals bibliotheken welke we transformeren tot een open kunst en cultuur centrum waar je de hele dag kunt verblijven, werken of studeren.

Wilt u ook aan de slag met Activity Based Working?

Een activiteit-gerelateerde aanpak van werken (AGW) houdt er rekening mee dat mensen verschillende activiteiten uitvoeren tijdens hun dagelijkse werk en stimuleert om bewustere keuzes te maken in hoe je je werkzaamheden uitvoert.

Wij helpen graag om hybride werken goed te faciliteren!

Als organisatie hybride werken, hoe start je daarmee? GlobalFacilities helpt u graag op weg om dit te kunnen realiseren voor uw medewerkers.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.