Zet een deskundige Interim adviseur in, en get the job done!

Ons team bestaat tevens uit interim professionals, op het gebied van huisvesting, vastgoed, werkplekconcepten en interieur. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief binnen de publieke sector zoals gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen maar daarnaast zijn wij ook actief binnen de zakelijke sector.

In de huidige arbeidsmarkt is het moeilijk om ervaren projectmanagers te kunnen werven en behouden, er wordt vanuit werkgevers en recruitment bureaus erg getrokken aan deze medewerkers. Met de huidige verduurzamingsopgave, en de verplichting kantoren te voldoen aan Energielabel C, dat alles naast de lopende projecten welke opgepakt moeten worden is een ervaren projectmanager veelal van een grote meerwaarde.

Binnen het onderwijs nieuwbouwlocaties te laten voldoen aan ENG of BENG, Frisse scholen, of het verduurzamen van uw bestaande locaties, allemaal zaken welke tijdrovend zijn en waarvan de expertise niet altijd binnen de eigen teams aanwezig is.
Het primair onderwijs binnen grote gemeenten laat een ontwikkeling zien dat er vanwege de explosieve bevolkingsgroei ook middels migratie een flinke opgave ligt (denk aan een gemeente zoals Eindhoven), de groei van de Tech bedrijven welke ook zorgen voor een enorme inwoners groei.

Ook de rol van een Facility Manager en het facilitair team is veranderd, ook die verandering vraagt soms om ondersteuning en sturing van een Interim projectmanager.

De functie van een kantoor is enorm veranderd, dit vraagt om een andere benadering vanuit de werkgever, hoe komen je medewerkers weer naar kantoor, de m2’s zijn immers duur en je wilt je personeel binden en behouden in deze tijd van personeelsschaarste? Ook bij deze vraagstukken kan een interim adviseur erg waardevol zijn.

Andere berichten

Ervaar de beste akoestiek in een stand alone mobiele unit! Plug & Play

Deze mobiele akoestische vergaderruimte is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen.

Hoe voeg je Biophilic Design toe binnen jouw huisvesting?

Ook Biophilic Design toevoegen binnen uw huisvesting, maar hoe? Onder andere door het toevoegen van echte natuur!

Wat kun je doen om de akoestiek te verbeteren?

Akoestiek verbeteren op kantoor of in je werk of leeromgeving doe je door het toevoegen van geluidsabsorberende materialen in de ruimte, zoals akoestische plafondpanelen of akoestische wandpanelen. Van belang is dat de juiste toonhoogten worden gedempt.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.