Wilt u een vitale werkomgeving en werkplek bieden aan uw medewerkers

Vitaliteit op de werkvloer, hoe kun je hieraan invulling geven?  GlobalFacilities gaat graag met u het gesprek aan en we delen heel graag onze ervaringen met de vitale werk en leeromgevingen welke we reeds voor onze opdrachtgevers hebben gecreëerd.

Synarchis

Synarchis is recent verhuisd naar een nieuw kantoorpand waar ontmoeten en samenwerken centraal staan in een biophilic omgeving!

Het creëren van een vitale werkomgeving kan betekenen dat de indeling van de ruimtes en de routing herzien moet worden en we met u meedenken in het maken van een passend ontwerp. Voor diverse organisaties hebben we passend bij de visie welke de organisatie op vitaal werken en een vitale omgeving heeft ontwerpen uitgewerkt en de uiteindelijke aanpassing naar een vitale werkomgeving of leeromgeving ook gerealiseerd. Afhankelijk van uw visie en welke ruimte we krijgen tot herindelen kan dit concreet bestaan uit het bieden van veel variatie binnen werk en ontmoetingsruimtes.
Vitale en dynamische werkomgevingen, kantoren en onderwijsruimtes welke zodanig worden ingericht en uitgevoerd dat het uitnodigt om afhankelijk van de activiteit van dat moment een geschikte plek te zoeken binnen het kantoor of schoolgebouw.
Wel is het voornaam dat de juiste inrichting dit dynamische en vitale werken ook faciliteert. Eenvoudige en laagdrempelige interieur invullingen kunnen zijn het bieden van zit sta (hoog laag) bureaus, sta vergadertafels, scrum opstellingen om staand te kunnen brainstormen en te overleggen. Indien er de ruimte is binnen de school of het kantoorpand biedt de medewerkers en de leerlingen de ruimte om te sporten of stimuleer bewegen op het buitenterrein, of schoolplein van het bedrijf of uw organisatie.
De inrichtingsproducten en meubels voor vitaal en gezond werken en leren heeft GlobalFacilities in het assortiment en kunnen we als standaard meubilair of maatwerk meubilair leveren en plaatsen.

Andere berichten

Ervaar de beste akoestiek in een stand alone mobiele unit! Plug & Play

Deze mobiele akoestische vergaderruimte is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen.

Kijk je mee naar de nieuwe innovaties tijdens de Dutch Design Week?

Een van de nieuwe gebouwen welke wij bezochten tijdens de Dutch Design Week is Donna een architectonisch pand. De grote ramen en de indelingen van de diverse verdiepingen, waardoor je in het midden van de ruimte een aantal verdiepingen naar beneden kunt kijken, is al een ervaring op zich.
Alle workspace area’s van Donna zijn volledig ingericht volgens het Biophilic Design Concept. Een interieurconcept wat GlobalFacilties ook graag toepast binnen de realisatie van interieur projecten. Biophilic Design is een ontwerpvisie waarbij omgevingen worden gecreëerd die inspelen op de menselijke behoefte aan de natuur. Middels Biophilic Design wordt o.a. het stressniveau verlaagd en de productiviteit en creativiteit van de werknemers verhoogd!

Hoe voeg je Biophilic Design toe binnen jouw huisvesting?

Ook Biophilic Design toevoegen binnen uw huisvesting, maar hoe? Onder andere door het toevoegen van echte natuur!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.