Wilt u een vitale werkomgeving en werkplek bieden aan uw medewerkers

Vitaliteit op de werkvloer, hoe kun je hieraan invulling geven?  GlobalFacilities gaat graag met u het gesprek aan en we delen heel graag onze ervaringen met de vitale werk en leeromgevingen welke we reeds voor onze opdrachtgevers hebben gecreëerd.

Synarchis

Synarchis is recent verhuisd naar een nieuw kantoorpand waar ontmoeten en samenwerken centraal staan in een biophilic omgeving!

Het creëren van een vitale werkomgeving kan betekenen dat de indeling van de ruimtes en de routing herzien moet worden en we met u meedenken in het maken van een passend ontwerp. Voor diverse organisaties hebben we passend bij de visie welke de organisatie op vitaal werken en een vitale omgeving heeft ontwerpen uitgewerkt en de uiteindelijke aanpassing naar een vitale werkomgeving of leeromgeving ook gerealiseerd. Afhankelijk van uw visie en welke ruimte we krijgen tot herindelen kan dit concreet bestaan uit het bieden van veel variatie binnen werk en ontmoetingsruimtes.
Vitale en dynamische werkomgevingen, kantoren en onderwijsruimtes welke zodanig worden ingericht en uitgevoerd dat het uitnodigt om afhankelijk van de activiteit van dat moment een geschikte plek te zoeken binnen het kantoor of schoolgebouw.
Wel is het voornaam dat de juiste inrichting dit dynamische en vitale werken ook faciliteert. Eenvoudige en laagdrempelige interieur invullingen kunnen zijn het bieden van zit sta (hoog laag) bureaus, sta vergadertafels, scrum opstellingen om staand te kunnen brainstormen en te overleggen. Indien er de ruimte is binnen de school of het kantoorpand biedt de medewerkers en de leerlingen de ruimte om te sporten of stimuleer bewegen op het buitenterrein, of schoolplein van het bedrijf of uw organisatie.
De inrichtingsproducten en meubels voor vitaal en gezond werken en leren heeft GlobalFacilities in het assortiment en kunnen we als standaard meubilair of maatwerk meubilair leveren en plaatsen.

Andere berichten

Hoe voeg je Biophilic Design toe binnen jouw huisvesting?

Ook Biophilic Design toevoegen binnen uw huisvesting, maar hoe? Onder andere door het toevoegen van echte natuur!

Wij helpen graag om hybride werken goed te faciliteren!

Als organisatie hybride werken, hoe start je daarmee? GlobalFacilities helpt u graag op weg om dit te kunnen realiseren voor uw medewerkers.

De transformatie van een Stadhuis of Gemeentehuis tot toekomstgerichte duurzame huisvesting

De adviseur van GlobalFacilities kan ingezet worden binnen uw gemeentelijke organisatie als huisvestings- en aanbestedingsadviseur tijdens het proces van transformatie naar een duurzaam en toekomstgericht Stadhuis.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.