Allevo zorg en dienstverlening Duinen van Haamstede

Deze zorglocatie ligt op een prachtige plek en biedt alles aan zorg en ontspanning! Wij deden de complete inrichting van de gehele zorglocatie, zowel van de zorg-appartementen, de kleinschalige woonzorglocaties, de inrichting van de Brasserie en de kantoren en vergaderruimtes voor het ondersteunende personeel. De uitstraling en de sfeer van de gehele zorglocatie is op elkaar afgestemd wat zorgt voor uniformiteit en rust.

Interieurconcept en totaalinrichting woonzorglocatie

GlobalFacilities werkte een interieurconcept uit waarbij iedere woonzorglocatie een eigen kleurenpallet kreeg en de onderlinge kleurenpalleten mooi op elkaar zijn afgestemd. We kozen voor neutrale natuurlijke kleuren en echte levende materialen zoals eiken, noten hout en mooie natuurlijke kleuren zoals bruin en zachte groen tinten. De PVC vloeren van een duurzame en hoogwaardige kwaliteit, mooie duurzame led verlichting volgens het door ons uitgewerkte lichtplan, oog voor details door toepassing van mooie foto’s vanuit de Rijksstudio welke verwijzen naar de tijden van vroeger en herkenbaarheid en mooie herinneringen bij de bewoners oproepen.

Turn key realisatie interieur Allevo zorg

Voor alle gebouwdelen van deze zorglocatie maakten wij het interieur. Zo is er een mooie uitnodigende brasserie waar veel dag-activiteiten met de bewoners worden gedaan, er is tevens een ruime multifunctionele biljartruimte annex dagbestedingsruimte. We maakten een warm interieur met ranke massief eikenhouten tafels, een buffetcounter met eikenhouten latten, een mooie inbouwkast en roomdiver alles mooi op elkaar afgestemd naar het door ons gemaakte interieurontwerp. De meubels bestaan uit standaard meubellijnen zoals de stoelen welke wel zijn voorzien van een mooie sterke projectvinyl ofwel kunstleder van Vyva Fabrics. Tevens pasten we veel maatwerkmeubels toe welke door onze interieurbouwer specifiek naar ontwerp voor dit project zijn getekend en gemaakt.
De grote raampartijen kregen mooie huiselijke gordijnen en ook hier plaatsten we grote en veelal wandvullende akoestische wandpanelen ook wel textielframes genoemd. De door ons toegepaste verlichting is sfeervol, eigentijds en tijdloos, goede en prettige verlichting draagt zeker ook bij aan het welbevinden van de bewoners.

De woonzorglocatie biedt een fijne plek om te wonen in een kleinschalige woonvorm. De mensen wonen met zes mede-bewoners in een woning en krijgen intensieve zorg van Allévo. Zij kunnen hun dagelijkse leven zoveel mogelijk voortzetten met ondersteuning van een woonbegeleider. Er wordt samen gekookt, het huishouden gedaan en de krant gelezen. Net als thuis. Iedere bewoner heeft zijn eigen zit-/slaapkamer en badkamer, waar hij of zij zich terug kan trekken.
Zelfstandig wonen met een lichamelijke beperking kan in de mooie 12 stuks appartementen, ingerichte appartementen voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. De 2-kamer appartementen zijn aangepast voor mensen die rolstoel gebonden zijn. Met verpleeghuiszorg van Allévo wonen zij zelfstandig in hun eigen appartement. Gewoon leven met een lichamelijke beperking.
Tevens is zelfstandig wonen met zorg achter de hand mogelijk: De bewoners van de 53 stuks 3-kamer appartementen huren hun woning.

Samenwerkende partners

Allevo zorg interieur huiskamermeubels zorgstoelen
Allevo zorg interieur woonkamer fauteuils tv kast
Allevo zorgmeubels hoge fauteuil sfeerlamp
Allevo zorg woonlocatie interieurproject appartementen inrichting
Allevo zorg woonlocatie interieurproject Duinen van Haamstede
Allevo zorginterieur woongroep inrichting maatwerk kast pvc vloer
Allevo woonzorglocatie interieur woonkamermeubels
Allevo zorginterieur gestoffeerde stoelen massief houten tafel
Allevo zorg woonlocatie interieurproject totaalinrichting
Allevo zorg restaurant interieur
Allevo zorg woonlocatie interieurproject
Allevo Duinoord eetkamergedeelte woongroep
Allevo zorg interieur akoestsich wandpaneel pvc vloer
Allevo zorg inrichting pvc vloer lampenkappen roomdivider
Allevo woonzorglocatie interieur woongroepen
Allevo zorg woonzorglocatie interieur project realisatie
Allevo zorg woonlocatie interieurproject turn key inrichting
Allevo zorg woonlocatie interieurproject ontwerp

Bekijk andere projecten

Stadhuis Breda

Herinrichting van het prachtige oude Stadhuis uitgevoerd, onze ontwerpers maakten de meubelontwerpen van het maatwerk interieur en we produceerden de prachtige eikenhouten tafels en meubels. De duurzame stijlvolle stoelen zijn van het Scandinavische design label FourDesign en geven een ranke en eigentijdse uitstraling wat het interieur wat luchtiger maakt.

Gemeente Sint Michielsgestel

De Meander: Herbestemming en transformatie van gemeente- naar multifunctioneel gemeenschapshuis

 

Hotel Domburg

Onze ontwerpers ontwikkelden een totaal concept en interieurontwerp voor een nieuwbouw hotel met een inpandig top restaurant te Domburg. Op basis van de ontwerpen van de bouwkundige architect kwamen wij tot een totaal concept met een nieuwe naam voor het hotel en een bijpassende huisstijl. In het interieurontwerp is voor de hotelkamers gewerkt met duurzame tijdloze materialen in een ingetogen chic stijl.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.