Allevo zorg en dienstverlening hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van Allevo zorg en dienstverlening verwelkomt iedere dag veel externe bezoekers echter had voor de verbouwing en herinrichting een vrij rommelige uitstraling. Aan GlobalFacilities de uitdaging om de entree, de balie, de wacht-, en ontvangstruimte en de multifunctionele vergader- en restaurantruimtes een uniforme warme uitstraling te geven. In het nieuwe frisse interieur werd een ronde uitnodigende balie geplaatst met tevens een goede plek voor mindervalide bezoekers. We pasten veel houttinten in combinatie met frisse vrolijke kleuren toe wat aansluit bij de huisstijl van Allevo.

Totale realisatie herinrichting hoofdkantoor Allevo zorg en dienstverlening

De werkzaamheden van GlobalFacilities bestonden na het geheel uitwerken van het interieurontwerp en alle tekeningen uit: het uitvoeren van het schilderwerk, het vervangen en verduurzamen van de verlichting (alles werd vervangen door led), het vervangen van de vloeren, het maken en plaatsen van de vaste en losse inrichting en de gehele aankleding zoals garderobekasten, grote plantenbakken en custom made fotowanden. Het resultaat werd een eigentijds interieur, een stuk maatwerk met een eigen indentiteit voor Allevo.

Een gastvrij en duurzaam hoofdkantoor voor deze zorgorganisatie!

Onze adviseurs en ontwerpers werkten aan goed doordacht advies en een compleet interieurplan / interieurontwerp waardoor Allevo deze leuke interieur-opdracht en inpandige duurzame verbouwing gunde aan GlobalFacilities. Dit kantoor heeft door deze doorgevoerde upgrade en verduurzaming waaronder; led verlichting, aanpak van de airco’s, nieuwe vloeren e.d. een langere levensduur gekregen wat een duurzame manier van aanpak is van uw huisvesting.

 

Met deze partners werkten we samen

Allevo zorg verrijdbare klaptafels GlobalFacilities
Allevo zorg massief houten tafel plantenbakken pvc vloer
Allevo zorg pvc vloer led verlichting
Allevo zorg ovalen noten vergadertafel pvc vloer
Allévo zorg massief houten tafel lampenkap maatwerk kast
Allevo zorg ontvangstbalie, interieurbouw
Allevo zorg baliemeubel maatwerk interieur pvc vloer
Allevo zorg pvc vloer fotowand led spots
Allevo houten vergadertafel gestoffeerde vergaderstoelen akoestisch paneel

Bekijk andere projecten

Gemeente Noord Beveland

Gedurende een langere periode is er een adviseur van GlobalFacilities ingezet voor facility management bestaande uit het herstructureren van het gemeentekantoor zoals de front-, en back office en de raadzaal.

GGD Zeeland

GGD Zeeland heeft door GlobalFacilities laten onderzoeken en toesten of het huidige vastgoed en de huisvesting nog voldoet aan de strategische toekomstvisie. We werkten voor de GGD aan een locatieonderzoek, een huisvestingsonderzoek en een werkconcept vitaliteit.

Gemeente Altena

Voor de gemeente Altena hebben we maatwerkinrichting geadviseerd en geleverd welke faciliteert in de behoefte van akoestische belplekken, werkplekken en hybride overlegplekken in de open kantoortuinen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.