Eilandzorg Mitt Hem

Mitt Hem is een nieuwbouw woonzorglocatie waarvoor GlobalFacilities van Eilandzorg de opdracht kreeg om een interieuradvies en interieurontwerp uit te werken voor zowel de verschillende appartementen als ook de gemeenschappelijke woonkamers. De nieuwbouw is een strak modern gebouw met grote raampartijen, wij brachten o.a. sfeer in het zorgcomplex door met warme huiselijke materialen en echt hout te werken.

Interieurontwerp en totale projectrealisatie interieur

Eilandzorg verstrekte GlobalFacilities de opdracht tot de realisatie van de totale projectinrichting van alle appartementen en de gezamenlijke ontmoetingsruimten. De inrichting werd uitgevoerd op basis van het door ons eerder gemaakte interieurontwerp en het lichtplan.
Mitt Hem is Zweeds voor ‘mijn thuis’. De naam symboliseert de zelfstandigheid van de bewoners in dit appartementengebouw. Wonen zoals thuis, in alle vrijheid, ondanks een beperking.Het appartementengebouw Mitt Hem ligt in de nieuwbouwwijk Noorderpolder in Zierikzee en heeft uitzicht op het schoolplein van de Brede School. Mitt Hem bestaat uit vier woonlagen met in totaal 28 appartementen, twee luxe studio’s en gezamenlijke ontmoetingsruimten die gelegenheid bieden tot ontmoeting en activiteiten.

Interieur realisatie woonzorg appartementen

In het interieur pasten we in ieder appartement bijpassende huiselijke verlichting toe, mooie houten dressoirs, beplanting, echte massief houten boomstamtafels en comfortabele banken en fauteuils. De interieurs voor de jongere bewoners kregen een meer design, eigentijdse en strakke uitstraling terwijl de appartementen van de ouderen bewoners werden voorzien van een warmer kleurenpallet en stoffering in velours en zachte aaibare materialen. De gemeenschappelijke ruimtes voor multifunctioneel gebruik en ontmoeting werden door ons ingericht met duurzame boomstamtafels op wielen en kregen knusse hoekjes met hoge oorfauteuils in prachtige velours stoffering.

Met deze partners werkten we samen

Woonzorg interieurontwerp Eilandzorg woongroep
Woonzorg interieurontwerp Eilandzorg groepsruimte keuken inrichting
Woonzorg interieurontwerp Eilandzorg groepsruimte totaalinrichting
Zorginterieur Eilandzorg Mitt Hem boomstamtafel houten stoelJPG
Zorginterieur Eilandzorg Mitt Hem boomstamtafel op wielen plantenJPG
Zorginterieur Eilandzorg Mitt Hem bank poef
Zorginterieur Eilandzorg Mitt Hem hoge bank stoffen lampenkap
Zorg interieur Mitt Hem groepsruimte inrichting hoge bank relaxstoel
Zorginterieur Eielandzorg Mitt Hem bank fauteuil
Zorginterieur Eilandzorg Mitt Hem boomstamtafel houten stoelJPG
Zorginterieur Eilandzorg Mitt Hem boomstamtafel op wielen plantenJPG
Zorginterieur Eilandzorg Mitt Hem eetkamerstoel eetkamertafelJPG
Zorginterieur Eilandzorg Mitt Hem groepsruimte dressoirkast boomstamtafel
Zorg interieur Eilandzorg Mitt Hem maatwerk keuken groepsruimte
Zorg interieur Eilandzorg Mitt Hem hoge bank ronde fauteuil houten tafel
Woonzorg interieurontwerp Eilandzorg groepsruimte
Woonzorg interieurontwerp Eilandzorg inrichting groepsruimte
Zorginterieur Eilandzorg Mitt Hem fauteuil boomstam bijzettafelJPG
Zorg interieur groepsruimte meubilair kunstlederen bank poef
Zorginterieur Mitt hem groepsruimte totaal inrichting
Zorginterieur Eilandzorg Mitt Hem noten houten tafel eetkamerstoelJPG
Zorginterieur Eilandzorg Mitt Hem keukeneiland vloerbedekkingJPG
Zorginterieur Eilandzorg Mitt Hem eetkamertafel eetkamer fauteuilJPG

Bekijk andere projecten

GGD Zeeland

GGD Zeeland heeft door GlobalFacilities laten onderzoeken en toesten of het huidige vastgoed en de huisvesting nog voldoet aan de strategische toekomstvisie. We werkten voor de GGD aan een locatieonderzoek, een huisvestingsonderzoek en een werkconcept vitaliteit.

DNM

Voor de nieuwe DNM huisvesting de gehele casco binnenafwerking & bouwbegeleiding uitgevoerd, het interieurontwerp gemaakt en een hele gave en gezonde werk- en ontmoetingsplek gecreëerd. Maak kennis met dit hybride kantoor!

Bibliotheek West Brabant

De bibliotheek West Brabant is in het hart van Roosendaal gevestigd in het pand Parrotia. Voor de ondersteunende en bestuursdiensten, deels gevestigd in het monumentale pand de Burgemeesterswoning, is ons de vraag voorgelegd hoe de huisvesting meer optimaal in te kunnen delen en hoe het pand verduurzaamt kan worden.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.