OBS de Duizendpoot

Totale projectbegeleiding van de binnenafwerking, indeling, en realisatie voor obs de Duizendpoot wat heeft geresulteerd in een hele fijne samenwerking en een inspirerende basisschool voor de kinderen.

Een basisschool zonder dichte leslokalen

Marquart architecten maakte het ontwerp voor de uitbreiding van basisschool de Duizendpoot. De nieuwbouw is gerealiseerd met lokale partijen zoals aannemer Oome en met GlobalFacilities. Wij werden ingezet voor het bedenken van het interieurconcept, en het meedenken en adviseren in het totale kleuren en materialenpallet, de gehele vaste en losse inrichting van de school. De school kenmerkt zich door de grote raampartijen tot aan de grond waardoor binnen en buiten in elkaar overlopen en je altijd contact hebt met de tuin. De vide zorgt ervoor dat het op de 1e verdieping ook licht en ruimtelijk is.

 

Onderwijsconcept en projectbegeleiding

Met de werkgroep van de school hebben we in projectteamverband met regelmaat sessies gehouden om tot een programma van eisen en visie te komen welke GlobalFacilities heeft vertaald in een totaalplan ofwel concept en een interieurontwerp. Dit schoolproject was een erg leuk project vanwege het feit dat deze school innovatief is in gebruik van de ruimtes en geen afgesloten leslokalen geeft. Met als gevolg dat het voor ons een extra aandachtspunt is geweest om de goede akoestiek te blijven behouden zonder de toepassing van akoestische systeemwanden om mee te separeren.

Met deze partners werkten we samen

School realisatie advies de duizendpoot
School realisatie
School de Duizendpoot advies en realisatie
School realisatie afbouw de duizendpoot
School realisatie de duizendpoot afbouw en interieur
School realisatie vloeren leggen de duizendpoot
School realisatie de duizendpoot vloer leggen

Bekijk andere projecten

Gemeente Altena

Voor de gemeente Altena hebben we maatwerkinrichting geadviseerd en geleverd welke faciliteert in de behoefte van akoestische belplekken, werkplekken en hybride overlegplekken in de open kantoortuinen.

DNM

Voor de nieuwe DNM huisvesting de gehele casco binnenafwerking & bouwbegeleiding uitgevoerd, het interieurontwerp gemaakt en een hele gave en gezonde werk- en ontmoetingsplek gecreëerd. Maak kennis met dit hybride kantoor!

Bibliotheek West Brabant

De bibliotheek West Brabant is in het hart van Roosendaal gevestigd in het pand Parrotia. Voor de ondersteunende en bestuursdiensten, deels gevestigd in het monumentale pand de Burgemeesterswoning, is ons de vraag voorgelegd hoe de huisvesting meer optimaal in te kunnen delen en hoe het pand verduurzaamt kan worden.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.