Waterschap Hollandse Delta

Op interimbasis is een adviseur van GlobalFacilities als Projectleider Gebouwenbeheer / Vastgoed ingezet om uitvoering te geven aan de plannen en acties m.b.t. de veiligheid en het verduurzamen van de diverse vastgoed objecten op het eiland, en diende zelfstandig de aanbevelingen uit het vastgestelde huisvestingsplan te realiseren. Hiervoor is de afstemming met alle betrokken gebruikers en afdelingen een belangrijk aandachtspunt geweest.

Interim project verduurzamen van het vastgoed

Eind 2020 is door de Verenigde Vergadering de Huisvestingsvisie vastgesteld. In vervolg daarop is de huisvestingsstrategie ontwikkeld. Deze strategie wordt vertaald naar huisvestingsplannen per eiland. Het eerste Huisvestingsplan voor het eiland IJsselmonde is vastgesteld. In dit plan is inzicht gecreëerd in de huisvestingsbehoefte en de huidige huisvestingsportefeuille op het gebied van onderhoud, veiligheid en duurzaamheid.
De interim Projectleider van GlobalFacilities werkte voor het team Facilitaire Zaken (FZ), dit is onderdeel van de afdeling Juridische en Facilitaire Zaken. Team FZ zorgt voor een veilige, goed onderhouden en optimale werkomgeving, ondersteunend aan de behoefte van de gebruiker en het proces, zodat de bedrijfscontinuïteit kan worden geborgd. Het team is verantwoordelijk voor de huisvesting, facilitaire services en middelen en het klantcontact.

Waterschap Hollandse Delta interim project verduurzaming huisvesting vastgoed
Waterschap Hollandse Delta interim project huisvesting vastgoed 4.jpg
Waterschap Hollandse Delta interim project huisvesting vastgoed 3.jpg

Bekijk andere projecten

Allevo zorg en dienstverlening hoofdkantoor

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben wij het hoofdkantoor geheel inpandig verbouwd en heringericht op basis van het uitgewerkte interieurontwerp en vloer,- en lichtplan waarop wij tijdens de aanbesteding zijn geselecteerd als uitvoerende leverancier & totaalinrichter.
De wens van Allevo was om de bezoekers aan het hoofdkantoor een gastvrije een warme uitstraling te kunnen bieden en het interieur moest deze huiselijkheid en laagdrempeligheid uitstralen.

Fletcher hotel het Veerse Meer

GlobalFacilities richtte Fletcher hotel het Veerse Meer in.

Kapimex

Een strak en duurzaam nieuw kantoorpand met showroom voor Kapimex Breda op het Rithmeesterpark, duurzaam ingericht door GlobalFacilities!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.