Bibliotheek West Brabant

GlobalFacilities werkte voor de bibliotheek aan een huisvestingsonderzoek om de werkplekomgeving in het pand Parrotia te verbeteren en te verduurzamen. Het huisvestingsonderzoek behelsde naast het bouwkundig opnemen van de fysieke omgeving (installaties, isolatie, verlichting), tevens het ophalen van de wensen en eisen vanuit de bibliotheek organisatie bij alle medewerkers.

We organiseerden workshopsessies met de teams voor het ophalen van de gebruikerswensen inzake de werk-, en kantooromgeving. We haalden tijdens de workshops alle wensen en mogelijke verbeterpunten op. De gebruikerswensen en de verbeterpunten van de fysieke werkomgeving van het pand vertaalden wij naar een programma van eisen waarin zowel de manier van werken als ook een renovatie van de kantoren zijn verwerkt tot concreet uitvoerbare aanpassingen van de huisvesting, de indeling en het interieur. Het Programma van Eisen van de kantoorruimtes werd vervolgens verwerkt tot een uitgebreid interieurconcept en een ontwerp waarin een afwisselende, gezonde werkomgeving en verduurzaming van de huisvesting centraal staan. Thema’s als het welbevinden en vitaliteit van de medewerkers werden in dit interieurontwerp vertaald naar goed toepasbare oplossingen binnen de werkomgeving.

 

Verduurzaming kantoorruimtes Bibliotheek West Brabant

Onze adviseurs en ontwerpers hebben een voorstel voor verduurzaming van de kantoor en overlegruimtes van Parrotia uitgewerkt waarin hergebruik van meubilair,  het toepassen van led verlichting, duurzame tapijttegels en wat kleine bouwkundige verbeteringen zijn meegenomen.

Haalbaarheidsonderzoek en interieurontwerp Bibliotheek

We hebben diverse fases doorlopen in het onderzoek naar de gewenste aanpassingen en verduurzaming van de huisvesting van de kantoren van de bibliotheek. Tevens heeft onze adviseur gesprekken gevoerd met de woningbouwcoöperatie, de verhurende partij en eigenaar van het vastgoed voor een volledige afstemming met alle betrokkenen. Op basis van het uitgewerkte programma van eisen en het interieurontwerp is door ons een begroting van alle onderdelen, een lichtplan en een vloerenplan uitgewerkt.

Samenwerkende partners

interieur biophilic design planten ronde bank houten stoel
interieur biophilic design planten bureaus
GlobalFacilities interieurontwerp bibliotheek west brabant biophilic design concept
interieur biophilic design planten open meeting space
interieur biophilic design planten ontmoetingsruimte houten meubels
interieur biophilic design planten massief houten tafel ronde lamp
interieur biophilic design planten akoestische panelen ronde bank
GlobalFacilities interieurontwerp bibliotheek west brabant kantoren
GlobalFacilities interieurontwerp bibliotheek west brabant kantoor
GlobalFacilities interieurontwerp bibliotheek west brabant moodboard
GlobalFacilities interieurontwerp bibliotheek west brabant
GlobalFacilities interieurontwerp bibliotheek west brabant biophilic design concept
GlobalFacilities interieurontwerp bibliotheek west brabant kantoorruimtes
GlobalFacilities interieurontwerp bibliotheek west brabant kantoorruimte
GlobalFacilities interieurontwerp bibliotheek west brabant renovatie verduurzaming
interieur biophilic design planten keuken barstoel houten tafel
interieur biophilic design planten bureaus tapijt

Bekijk andere projecten

Eilandzorg Mitt Hem

Voor Eilandzorg de nieuwbouw woonzorg locatie Mitt Hem maakten onze ontwerpers een kleurrijk interieurontwerp met een huiselijk warm interieur. Alle zelfstandige appartementen werden ontworpen met een eigen identiteit en kleurenpallet, dit biedt een diversiteit aan stijlen zodat zowel jongere als ouderen bewoners zich er thuis voelen.

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen

Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen heeft er in het mooie vestingstadje Hulst een prachtige locatie bij, wij maakten het ontwerp en realiseerden de complete afbouw en de inrichting van deze bibliotheek.

Allevo zorg en dienstverlening hoofdkantoor

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben wij het hoofdkantoor geheel inpandig verbouwd en heringericht op basis van het uitgewerkte interieurontwerp en vloer,- en lichtplan waarop wij tijdens de aanbesteding zijn geselecteerd als uitvoerende leverancier & totaalinrichter.
De wens van Allevo was om de bezoekers aan het hoofdkantoor een gastvrije een warme uitstraling te kunnen bieden en het interieur moest deze huiselijkheid en laagdrempeligheid uitstralen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.