Gemeente Altena

Na een fusie is de de gemeente Altena ontstaan en is men gehuisvest in het voormalige Rabobank kantoor te Almkerk.

Gemeentekantoor Altena te Almkerk

Architectenbureau Annekoos Littel maakte het interieurontwerp voor de aanpassingen aan het voormalige Rabobankkantoor. Veel van de bestaande inrichting is hergebruikt maar tevens aangevuld met inrichting welke activiteit gerelateerd werken ondersteunen. Zo zijn de prachtige functionele open kantoortuinen ingericht met zit sta bureaus, loungebanken voor informeel overleg, ontmoetingsplekken en belbooth’s. Het voormalige bankkantoor heeft op deze manier een hele goede herbestemming gekregen waarbij nog een klein gedeelte van het pand in gebruik is door de Rabobank. De verdiepingen zijn erg licht door de vele grote raampartijen welke prachtig zicht geven op de polders en de wijdse omgeving.

Met deze partners werkten we samen

Gemeente Altena balie entreemeubels belbox
Gemeente Altena Hybrid overlegbank
Gemeente Altena gestoffeerde oorbanken
Gemeente Altena Activity Based Working
Gemeente Altena kantoortuin inrichting
Gemeente Altena belboxen phonebooth
Gemeente Altena belboxen
Gemeente Altena gemeentekantoor open kantoortuin treinbank
Gemeente Altena hoge akoestische Hybrid banken
Gemeente Altena Hybrid bank overleg
Gemeente Altena gestoffeerde oorbanken belboxen
Gemeente Altena gemeentekantoor open kantoortuin inrichting
Gemeente Altena gemeentekantoor open kantoortuin

Bekijk andere projecten

Allevo zorg en dienstverlening hoofdkantoor

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben wij het hoofdkantoor geheel inpandig verbouwd en heringericht op basis van het uitgewerkte interieurontwerp en vloer,- en lichtplan waarop wij tijdens de aanbesteding zijn geselecteerd als uitvoerende leverancier & totaalinrichter.
De wens van Allevo was om de bezoekers aan het hoofdkantoor een gastvrije een warme uitstraling te kunnen bieden en het interieur moest deze huiselijkheid en laagdrempeligheid uitstralen.

Bibliotheek West Brabant

De bibliotheek West Brabant is in het hart van Roosendaal gevestigd in het pand Parrotia. Voor de ondersteunende en bestuursdiensten, deels gevestigd in het monumentale pand de Burgemeesterswoning, is ons de vraag voorgelegd hoe de huisvesting meer optimaal in te kunnen delen en hoe het pand verduurzaamt kan worden.

Allevo zorg en dienstverlening woonzorglocatie Borrendamme

Voor Allevo zorg en dienstverlening hebben we het gehele interieurconcept van de nieuwe woonzorglocatie Borrendamme te Zierikzee bedacht en tevens de gehele inrichting Turn Key gerealiseerd. We hebben duurzame materialen toegepast, zoals bamboe, slijtvaste stoffen en meubels uit Nederland, met een lange levensduur en een prachtige warme uitstraling. We plaatsten o.a. duurzame led verlichting, Nederlandse pvc vloeren, prachtige huiselijke gordijnen, akoestische wandbekleding, en Nederlandse maatwerkmeubels in de woongroepen, en alle algemene ruimtes van Borrendamme.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.